Participa en el XI Premi CIEU-FEiE 2020 a la idea més emprenedora

Imatge dels participants de l'any passat
Imatge dels participants de l'any passat

El XI Premi CIEU-FEiE 2020 a la idea més emprenedora és una iniciativa que s'organitza conjuntament entre el Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) i la Facultat d'Economia i Empresa (FEiE).

06/11/2020

Aquest premi s'adreça a tota la comunitat universitària de la UAB i té com a objectiu fomentar l’esperit emprenedor i la innovació en l’àmbit universitari. Per participar-hi, només cal que proposeu una idea emprenedora segons es detalla aquí, on trobareu també tota la informació relativa al premi. La data límit per enviar la idea és el dia 1 de desembre de 2020.

La celebració del premi es farà el 10 de desembre de 2020, a les 16.15h a la sala d'actes de la Facultat d'Economia i Empresa. L’edició d’enguany s’ha hagut d’adaptar a les restriccions sanitàries imposades com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19. Per aquest motiu, el nombre d’assistents a l’acte es veurà limitat i es farà també en streaming.

Us animem a participar-hi presentant les vostres idees emprenedores, i si teniu cap dubte o pregunta al respecte del premi, podeu escriure si us plau a: cieu.fuab@uab.cat.