Obertes les enquestes de satisfacció del primer semestre

Cartell enquestes d'avaluació.

Ja estan en marxa les enquestes de satisfacció del primer semestre del curs 2020-2021, corresponents a l'avaluació de la docència i de les assignatures durant la situació excepcional de la covid-19. Ambdues es poden respondre fins al 12 de febrer. Es sortejarà un val d'Amazon de 100 € entre tots els que hi participin. 

17/12/2020

Les enquestes de satisfacció del primer semestre del curs 2020-2021 (avaluació de la docència i avaluació de les assignatures) estaran actives fins al 12 de febrer de 2021 a la pàgina web d’enquestes. Es poden respondre per ordinador o dispositiu mòbil (telèfon o tauleta), mitjançant l’aplicatiu d’enquestes habitual, o via mòbil amb l’APP UAB AcademicMobile (disponibles tant a Google Play com a Apple Store) seleccionant “enquestes” al menú.

Els resultats de les enquestes ens permetran conèixer la satisfacció en com la universitat en general, els centres i les titulacions ens hem adaptat a la situació d’excepció sobrevinguda, així com per poder identificar tant els aspectes de bona practica com aquells que necessiten millora i poder, si s’escau, incorporar-los.

La UAB garanteix la confidencialitat de les valoracions que l'alumnat atorga al seu professorat i de les assignatures/mòduls, ja que la identificació personal de l'alumnat -necessària per tal d'assegurar que cada alumne només respon els qüestionaris que li corresponen- i les valoracions que aquests fan, no estan relacionades, i no tenen possibilitat de connexió.

Entre tots els qui responguin les enquestes, l'Escola d'Enginyeria sortejarà un val d'Amazon per valor de 100 euros. 

Més informacióhttp://www.uab.cat/enquestes/

 

Notícies relacionades

Imatge de l'OEW 2021

Arriba l'"Open Education Week" a la UAB

En el marc de l'Open Education Week -que se celeba a tot el món de l'1 al 5 de març- el Servei de Biblioteques de la UAB ha organitzat dues activitats divugatives adreçades a personal docent i investigador i a l'alumnat, per tal de promoure els avantatges i possibilitats de l'educació en obert.

Totes les notícies