Obertes les enquestes de satisfacció del primer semestre

Cartell enquestes d'avaluació.

Ja estan en marxa les enquestes de satisfacció del primer semestre del curs 2020-2021, corresponents a l'avaluació de la docència i de les assignatures durant la situació excepcional de la covid-19. Ambdues es poden respondre fins al 12 de febrer. Es sortejarà un val d'Amazon de 100 € entre tots els que hi participin. 

17/12/2020

Les enquestes de satisfacció del primer semestre del curs 2020-2021 (avaluació de la docència i avaluació de les assignatures) estaran actives fins al 12 de febrer de 2021 a la pàgina web d’enquestes. Es poden respondre per ordinador o dispositiu mòbil (telèfon o tauleta), mitjançant l’aplicatiu d’enquestes habitual, o via mòbil amb l’APP UAB AcademicMobile (disponibles tant a Google Play com a Apple Store) seleccionant “enquestes” al menú.

Els resultats de les enquestes ens permetran conèixer la satisfacció en com la universitat en general, els centres i les titulacions ens hem adaptat a la situació d’excepció sobrevinguda, així com per poder identificar tant els aspectes de bona practica com aquells que necessiten millora i poder, si s’escau, incorporar-los.

La UAB garanteix la confidencialitat de les valoracions que l'alumnat atorga al seu professorat i de les assignatures/mòduls, ja que la identificació personal de l'alumnat -necessària per tal d'assegurar que cada alumne només respon els qüestionaris que li corresponen- i les valoracions que aquests fan, no estan relacionades, i no tenen possibilitat de connexió.

Entre tots els qui responguin les enquestes, l'Escola d'Enginyeria sortejarà un val d'Amazon per valor de 100 euros. 

Més informacióhttp://www.uab.cat/enquestes/

 

Notícies relacionades

Víctor Pérez amb un telèfon a les mans

L'estudiant Víctor Pérez, distingit per Huawei per haver creat una novedosa app

L'estudiant d’Enginyeria Informàtica, Víctor Pérez Jiménez, ha guanyat -d'entre 180 estudiants espanyols- el programa Huawei Student Developers per l’aplicació mòbil que ha creat anomenada Clover, un assistent que recorda i precisa a l'usuari els tractaments mèdics que ha de prendre. El software es llançarà a escala internacional.

Totes les notícies