Millora la connexió Barcelona-UAB

IMG_280220_MilloresBus_E3

A partir de dilluns, 2 de març, s’amplia l’oferta del bus d’altes prestacions que uneix Barcelona amb Cerdanyola i el campus de la UAB.

28/02/2020

Territori i Sostenibilitat millora la connexió amb la UAB amb nous serveis d’exprés.cat

  • A partir del dilluns 2 de març s’amplia l’oferta de bus d’altes prestacions que uneix Barcelona amb Cerdanyola del Vallès i la UAB.
  • Gràcies a aquest increment, la freqüència mitjana de pas, els dies lectius, passa a ser de 15 minuts.
El Departament de Territori i Sostenibilitat incrementa l’oferta en el corredor entre Barcelona, Cerdanyola i la UAB amb 15 noves expedicions d’anada i 16 de tornada, els dies lectius. A més, també creix l’oferta de serveis del mes d’agost amb 30 noves expedicions per sentit, per a la primera setmana d’agost; i 3 noves expedicions per sentit, per a la resta dels dies feines del mes d’agost. Per últim, també augmenta el nombre d’expedicions en cap de setmana amb 1 nova expedició per sentit, dissabtes feiners; i 8 noves expedicions per sentit, diumenges i festius.

Aquests nous horaris impliquen la incorporació de 2 nous vehicles amb targeta ambiental. Aquesta nova oferta suposa passar a disposar d’una freqüència mitjana entre Barcelona i la UAB de 15 minuts els dies lectius.

La línia entre Barcelona i la UAB va transportar 1.103.095 viatgers/es l’any 2019,  xifra que suposa un increment del 20,75% respecte l’any anterior.

D’aquesta manera, el Departament de Territori i Sostenibilitat continua avançant en el seu compromís de millora de la mobilitat a la zona de baixes emissions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (ZBE) en vigor des de l’1 de gener de 2020.

Nota de premsa
Més informació a @MoventisInfo (Twitter)
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies