Més de 650 assistents a l'acte de graduació dels Graus, Màsters i Diplomes d'especialització

Foto de grup de l'acte de graduació 2023

El passat 16 de maig, l'Escola FUAB Formació va fer entrega dels diplomes als titulats i titulades de la promoció 2022-2023 de Graus, Màsters oficials, i Diplomes d'especialització de Turisme i Direcció Hotelera. L'acte es va dur a terme a la Sala Arnau Vilanova de l'Hotel Exe Campus UAB.

30/05/2023

El passat divendres 26 de maig, més de 650 persones es van reunir a l'acte de graduació dels titulats i titulades dels Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera, els Màsters oficials en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments, Gestió Turística del Patrimoni Cultural, Gestió d'Empreses Hoteleres, i els Diplomes d'especialització en Ecoturisme i Guia de Natura, i Revenue Management, Màrqueting Digital i Customer Experience.

En total, 218 titulats i titulades van rebre el seu diploma acompanyats dels seus companys i familiars. L'acte, que es va dur a terme a la Sala Arnau de Vilanova de l'Hotel Exe Campus, va començar amb una benvinguda per part de Tatiana Rovira, vicerectora de Qualitat de la UAB, i Maria Noguera, directora de Turisme i Direcció Hotelera, i acompanyades de la vicepresidenta executiva de la Fundació UAB i directora tècnica de l'Escola FUAB Formació, Maria Espadalé.

La directora de Turisme i Direcció Hotelera va parlar sobre intel·ligència artificial i el Turisme, com les noves tecnologies poden ajudar al sector, però que “mai podran substituir les emocions de l’èsser humà”. La directora del centre també va agrair que els estudiants haguessin triat la UAB per formar-se, una universitat que “sempre serà la vostra casa”.

Primer, es va fer entrega del diploma a l'alumna amb el Premi Extraordinari de Titulació del Grau de Turisme en Anglès del 2022, Laura Moya Ramal, que va agrair el suport d'amics, familiars i tot el personal docent per l'"impacte" que han tingut durant aquesta etapa.

A continuació, van parlar els representants de cada una de les titulacions. Del Grau en Direcció Hotelera, van intevenir Sofía Bijloo i Laia Herraiz, que van recordar anècdotes tant durant la pandèmia, com del seu pas per les aules i a les instal·lacions de l'Hotel Marina de Barcelona, durant les pràctiques.

Sandra Rot i Leyre Gea van ser les encarregades de fer el discurs en nom dels titulats del Grau en Turisme, que just aquell matí van coincidir fent l'últim examen. Les titulades van rememorar els 4 anys d'estudis i van desitjar sort a tots els companys/es començant nova etapa professional.

L'acte de graduació 2023

Durant el discurs de les estudiants Sandra Rot i Leyre Gea, del Grau de Turisme, a l'acte de graduació.

Les titulades Aina Farrés i Aina Pladevall van pujar a l'atril en representació del Grau de Turisme en Anglès, amb un parlament sobre el tancament d'aquesta etapa "que només passa un cop a la vida", i que ha estat l'objectiu de tots els companys i companyes.

Del Màster oficial en Direcció i Organització d'Esdeveniments, va intervenir Erika Stephany Peña, que tot i venir de fora per estudiar el Màster, va dir que durant aquest any havia trobat una "nova família".

Els titulats Marina Cano i Jinhao Li van ser els representants del Màster Oficial en Gestió d’Empreses Hoteleres, i van pronunciar unes paraules d'agraïment als companys i al professorat pel suport, i han valorat la varietat d'origens i cultures a l'aula.

Ingrid Balash i Federica van Heugten, titulades del Màster Oficial en Gestió Turística del Patrimoni Cultural, també van agrair el tracte tant humà del professorat i dels companys del programa, també amb un ambient intercultural i representatiu "d'altres realitats".

Gisela Caballero, que va venir a estudiar des de Cuba, va parlar en representació del Postgrau en Ecoturisme i Guia de Natura. Va comentar que va aprendre a "veure l’entorn des d’una altra òptica" gràcies als coneixements adquirts amb aquesta especialització. 

Seguidament, es van fer els lliuraments de diplomes a totes les persones graduades de la promoció 2022. Cada graduat/da va pujar a l'escenari a recollir el seu títol i un sobre donant-los la benvinguda a Alumni UAB, la xarxa de persones titulades de la Universitat.

Maria Espadalé, vicepresidenta executiva de la Fundació UAB i directora tècnica de l'Escola FUAB Formació, va donar l'enhorabona a totes les persones titulades per aquesta fita, que són "la raó de ser de l'Escola", apuntant que "la universitat no només ha de transmetre coneixements, sinó també formar-nos com a ciutadans". I els va desitjar sort en la nova etapa, assenyalant que tindrà "reptes i oportunitats diferents" pels quals estan "preparats". 

Per concloure, Tatiana Rovira, vicerectora de Qualitat de la UAB, va felicitar a tots els graduats/des per haver assolir un doble mèrit: titular-se en una de "les millors universitats de prestigi internacional", i en un àmbit de "gran tradició, de molt reconeixement, i ben consolidat". 

Al final de l'esdeveniment, les persones titulades es van fer una fotografia de grup, i tots els assistens van poder gaudir d'un refrigeri als exteriors de l'Edifici Blanc.