La Facultat acollirà una xerrada sobre 'Emprenedoria en femení'

Emprenedoria en femení

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones Treballadores, la Facultat d'Economia i Empresa acollirà el proper 4 de març una xerrada sobre 'Emprenedoria en Femení' que tindrà lloc a la Sala de Graus de la Facultat a les 13.15 hores

04/03/2020

En el context dels diferents actes que es duran a terme al voltant del Dia Internacional de les Dones Treballadores, el proper 4 de març, la Facultat d’Economia i Empresa en col·laboració amb el Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS) ha organitzat una xerrada per parlar d'emprenedoria en femení. 

L'acte, que tindrà lloc a les 13.15h a la Sala de Graus, l'obrirà la vicerrectora d'Alumnat i Ocupabilitat Sara Moreno. A continuació, les emprenedores i CEO Olga Bayer (L'Eix Horitzontal) i Elisabet del Valle (Cliclab i Onalabsi) presentaran les seves trajectòries emprenedores. 

David Urbano moderarà l'acte com a vicedegà d'Emprenedoria i, per finalitzar, Carmen Sarasúa, com representant de les Polítiques d'igualtat de la UAB a la Facultat, presentarà l’acció de visibilització (exposició) de dones economistes a la Facultat.