L'Escola presenta un any més la seva oferta acadèmica al Saló de l'Ensenyament

Saló de l'Ensenyament 2019

Estudiants i professorat del Grau en Prevenció i Seguretat Integral (presencial i en línia) estaran al Saló de l’Ensenyament del 20 al 24 de març, informant als visitants. A més, l'oferta formativa i novetats en màsters, postgraus i cursos d'especialització estarà al Saló Futura, que tindrà lloc el 22 i 23 de març.

05/03/2019

Tots els centres universitaris de FUABformació, entre ells l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB, presentaran la seva oferta acadèmica un any més al Saló de l’Ensenyament, al recinte de Fira de Barcelona, a Montjuïc, del 20 al 24 de març. Els horaris són els següents:

● Del dimecres 20 al divendres 22 de març, a partir de les 9 i fins a les 19 hores.
● Dissabte, 23 de març, de les 10 a les 20 hores.
● Diumenge, 24 de març, de les 9:30 a les 14:30 hores.

El Saló de l’Ensenyament és la fira d’educació més important de Catalunya i està adreçada a tots els joves interessats en ser informats i orientats sobre les diferents ofertes acadèmiques actuals.

A l'estand de l’Escola hi haurà estudiants que actualment estan cursant el Grau, per tal d’exposar i assessorar de manera personalitzada a tots aquells/es interessats/des en els estudis, així com també informar sobre tots els equipaments del Campus, com els habitatges de la Vila Universitària, o l’oferta formativa en llengües d’UAB Idiomes.

Saló Futura: màsters i postgraus

Dins el marc del Saló de l’Ensenyament s'hi pot trobar el Saló Futura, que tindrà una durada de 2 dies, del divendres 22 fins al dissabte 23 de març, per a tots aquells graduats interessats en continuar amb els seus estudis. Allà podran veure també tota l’oferta de màsters i postgraus que ofereix la UAB.

Entre l’oferta formativa del l’Escola, es troben més de 10 postgraus, 4 màsters propis i més de 10 cursos d'especialització del sector de la prevenció i seguretat.

Visita'ns gratuïtament! Aconsegueix la teva invitació per assistir-hi! Només has d'anar al web de compra d'entrades anticipades pel Saló Futura i indicar aquest codi promocional al requadre corresponent: 21117845

Saló de l'Ocupació Juvenil

A la fira també s'hi troba el Saló de l'Ocupació Juvenil, espai dedicat a l'orientació professional i tallers pràctics, dirigit a tots els joves d'entre 16 i 35 anys, per tal de trobar oportunitats laborals i itineraris professionals.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies