L'Escola organitza el XVII Workshop, el proper 16 de maig

Invitació al Worshop de l'Escola 2019

La propera trobada Universitat - Empresa que organitza l'Escola es celebrarà el dijous 16 de maig, de 15:30 h a 20 h, a l'Hotel Exe-Campus UAB. L'esdeveniment comptarà amb una ponència sobre el què cerquen les empreses a l'hora de trobar talent, diverses taules rodones de debat i un Speed Networking entre estudiants i titulats amb les empreses. Les inscripcions ja estan obertes!

02/04/2019

La XVII edició del Workshop de l'Escola, la trobada anual Universitat - Empresa, es celebrarà el proper dijous 16 de maig, a l'Hotel Exe Campus UAB, per afavorir el contacte entre estudiants i titulats amb les empreses i professionals del sector de la prevenció i seguretat.

Enguany, el programa de l'esdeveniment començarà amb una ponència inaugural titulada "Què busquen les empreses" per reflexionar al voltant de les necessitats de les companyies pel que fa a les característiques i perfils del talent que desitgen incorporar. Posteriorment, es realitzaran diverses taules rodones per debatre sobre la inserció laboral i les oportunitats de pràctiques i de treball que ofereix el mercat.

Com a novetat, en aquesta edició es durà a terme un Speed Networking, on les empreses podran rebre en els seus estands, als candidats i candidates a ocupar les seves places de pràctiques i vacants de feina, i els hauran d'entrevistar i explicar el què els hi poden oferir en 7 mintus, fins quan es senti un senyal que faci canviar els estudiants i graduats d'estand, per conèixer una altra empresa.

L'acte finalitzarà donant a conèixer les conclusions de les aportacions de la jornada i amb un refrigeri per a tots els assistents.


Inscripció al Workhop

Els estudiants i graduats de l'Escola que vulgueu participar al Workshop heu de realitzar prèviament la vostra inscripció, omplint aquest formulari.

Les empreses podeu participar a totes les activitats del Workshop o només a les que us interessi. Per tal de formalitzar la vostra inscripció, us agrairem que us registreu en el següent formulari. Envieu-nos el vostre logo a practiques.btreball.fuab@uab.cat, per incloure'l al panell informatiu de l'esdeveniment.

Les inscripcions són gratuïtes i estan obertes fins al 30 d'abril de 2019.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies