L'acte de celebració de Nadal de la Facultat al Campus de Bellaterra commemora els seus 50 anys

Acte Nadal

La Facultat d'Economia i Empresa al Campus de Bellaterra va celebrar ahir l'arribada del Nadal, en un acte celebrat a la Sala de Graus, on es va commemorar els 50 anys de la facultat i es va fer un gest de reconeixement a les persones que es van jubilar el 2019

19/12/2019

Com ja és tradició, arribats a aquestes dates, la Facultat d'Economia i Empresa va organitzar un acte per celebrar l'arribada del Nadal a la Facultat al Campus de Bellaterra. La celebració també va servir per fer un acte de reconeixement a totes les persones que es van jubilar l'any 2019. 

Durant l'acte, a més, es va inaugurar una placa commemorativa dels 50 anys de la Facultat que es va col·locar a la Sala de Graus i que va descobrir la professora Lourdes Viladomiu amb un breu parlament. Viladomiu és alumna i titulada de la primera promoció de la llicenciatura en Ciències Econòmiques i Empresarials que va sortir de la Facultat i, actualment, és professora titular del Departament d'Economia Aplicada.


Acte de reconeixement dels professionals jubilats el 2019:


Xavier Martínez: Catedràtic del Departament d'Economia i Història Econòmica.Gemma Colomer: Auxiliar de Serveis de la Biblioteca de Ciències Socials.Joan Montllor: Catedràtic del Departament d'Empresa. Actualment professor emèrit.Amada García: Auxiliar de Serveis de l'SiPI d'Economia i Empresa.Albert Recio: Professor titular del Departament d'Economia Aplicada. Actualment Professor honorari.Montse Rabat: Bibliotecària, Cap de Suport als Usuaris de la Biblioteca de Ciències Socials.Pilar Vila: Administrativa Responsable d'Adquisicions de la Biblioteca de Ciències Socials.

ct

***

L'acte:

 

Notícies relacionades

SAF UAB

El SAF ofereix noves promocions fins al 31 de gener

Durant el mes de gener, les altes al SAF tenen un 50% de descompte a la matrícula. A més, els abonaments fets en línia entraran en el sorteig d'una gratuïtat entre els mesos de març i agost. El SAF també ofereix la modalitat d'abonament "DUO" i "Porta amics al SAF".

La Facultat d'Economia i Empresa celebra el 50è aniversari

Aquest curs 2019-2020 la Facultat d'Economia i Empresa celebra el 50è aniversari i és per això que al llarg de tot l'any es duran a terme activitats i un programa especial d'actes per celebrar-ho. A més, posaran a disposició de tot aquell que ho desitgi una galeria de fotografies i documentació especialitzada que es podrà consultar sempre que es vulgui

Totes les notícies