IX Premi CIEU-FEiE, a la persona més emprenedora

Assistents al lliurament de premis virtual

El IX Premi CIEU-FEiE 2021 a la persona més emprenedora, va premiar en set categories diferents, d'entre les quals, Pol Llonch, va guanyar en la categoria UAB general, i Josep Mentruit, en la de la Facultat d'Economia. 

12/05/2021

L’objectiu principal d’aquest esdeveniment és el de fomentar l'esperit emprenedor i la innovació entre els membres de la comunitat universitària. En concret aquesta edició ha tingut 7 categories de premis diferents.

El premi consisteix en un certificat que acredita al guanyador/a del Premi; l’assessorament gratuït per part del CIEU; i una dotació econòmica de 250 Euros per a cada categoria.

Les persones guanyadores han estat: Categoria Direcció Hotelera, Joana Bonet (casa rural “El Callís)”; Categoria Turisme, Ester Querol (www.easybsolutions.com); Categoria EPSI, Jaume Soler (cyberseguretat); Categoria ESAGED, Gemma Cujó; Categoria Facultat d’Economia i Empresa, Josep Mentruit (www.mycopeo.com); Categoria General UAB, Pol Llonch (www.awec.es); Categoria Alumni “impacte social i sostenibilitat”, Germán Bartolomé.

L’acte va estar moderat per David Urbano i va comptar amb la participació institucional del degà de la Facultat d’Economia i Empresa, Hector Sala i de la Directora de Serveis Docents de la FUAB, Montserrat Balagueró. A més, el cofundador de la cooperativa “Tandem Social” (www.tandemsocial.coop), Jordi Gusi, va fer una ponència explicant com la seva trajectòria personal i professional el van portar a la creació d’aquesta empresa.

Per últim, el director del CIEU, Andreu Turró, va coordinar l’entrega de premis. Els criteris que es van tenir en compte per decidir les persones guanyadores són l'esperit emprenedor dels i les participants, les accions emprenedores dutes a terme i l'originalitat i grau d'innovació de les accions desenvolupades. A més, també es va considerar la perspectiva actual i futura dels projectes emprenedors desenvolupats per part dels participants al premi.