Informació sobre l'activitat acadèmica a partir del 30 de novembre (inclòs)

Actualització

D’acord amb la instrucció 18/2020 del gerent per la qual es fixen el criteris d’aplicació de les mesures recollides a la Resolució SLT/2983/2020 de 21 de novembre, la planificació per les properes setmanes a la Facultat d’Economia i Empresa seguirà les indicacions que trobareu a continuació.

 

23/11/2020

DOCÈNCIA DE GRAU

Període fins el 8 de desembre (atès que el 7 de desembre és festiu). Tota la docència de grau de tots els cursos es farà en format online (i, per tant, no presencial).

Període a partir del 8 de desembre. Tota la docència de grau de segon curs (inclòs) en endavant es farà en format online (i, per tant, no presencial).

Sobre el format de la docència de grau de primer curs a partir del 8 de desembre n’informarem més endavant, un cop es conegui si les universitats entren en el pla de desescalada i es permet augmentar la presencialitat als campus.

El professorat que desitgi seguir utilitzant les aules per retransmetre les seves classes a l’alumnat pot fer-ho sense problema tot i que recomanem notificar-ho al SLiPI.
 

DOCÈNCIA ALS MÀSTERS

Els màsters poden mantenir en format presencial les activitats acadèmiques de caràcter més pràctic bé sigui la totalitat d’assignatures eminentment pràctiques o sessions específiques de contingut pràctic d’altres assignatures. També els exàmens i altres proves avaluatives.

La resta d’activitats acadèmiques de la Facultat no vinculades ni a grau ni a màsters han de desenvolupar-se en mode online sempre que sigui possible.

 

 

Notícies relacionades

Logo FEiE

Comunicat del Deganat sobre el període d'avaluacions

El període d’avaluacions que comença la setmana vinent (11 de gener) es realitzarà en format presencial sempre que les autoritats sanitàries, que són les competents en qüestions de salut, ho permetin. Més informació al cos de la notícia.

Totes les notícies