Guanyadors del 2on premi de la XVII Edició dels Premis ACCID al Millor Cas Pràctic

Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció

Quatre alumnes del grau en Comptabilitat i Finances, Jazmine Serena, Habib Kareem,Tian Tian i Juan Carlos Domínguez, guanyen el 2on premi de la XVII Edició dels Premis ACCID al Millor Cas Pràctic convocats per l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció i que s'han resolt aquest juliol de 2020.

 

 

 

21/07/2020

El Premi al Millor Cas Pràctic es lliura a aquelles persones que hagin realitzat un cas pràctic, preferentment real, relacionat amb la comptabilitat o la direcció d’empreses, i que per la seva importància, originalitat, implicacions o aportacions mereixin ser reconegudes especialment.

Enguany el Jurat dels Premis ACCID ha estat format per: Alfredo Rocafort, catedràtic de comptabilitat de la UB, president de la Reial Acadèmia Europea de Doctors i vicepresident 2n. de l’ACCID; Daniel Faura, president de l’ACCID; Emili Gironella, soci-director de Gironella Auditors i membre del Consell Assessor de l’ACCID i Xavier Subirats, secretari del Col.legi d’Economistes de Catalunya i vicepresident 3r. de l’ACCID.

El cas presentat per Jazmine Serena, Habib Kareem,Tian Tian i Juan Carlos Domínguez al Premi al Millor Cas Pràctic ha estat Cas NESTLÉ ESPAÑA, S.A.U, i va ser desenvolupat a l'assignatura Anàlisi dels Estats Financers, impartida pel professor Francesc Gómez Valls.

 

 

 

 

Notícies relacionades

Pla de Contingència de la Facultat

Pla de Contingència de la Facultat 2020/21

S'ha publicat el Pla de Contingència de la Facultat pel 1er semestre del curs 2020/21, que sistematitza i amplia les informacions enviades per correu electrònic abans de l'inici de curs a l'estudiantat i professorat.

Totes les notícies