Gabriel Masfurroll inaugura el curs acadèmic de la Facultat d'Economia i Empresa

Acte Inauguració Curs 2022-2023
Acte Inauguració Curs 2022-2023

L’acte inaugural va ser presidit per Javier Lafuente, rector de la Universitat Autònoma de Barcelona; Judith Panadès, degana de la facultat; i Gabriel Masfurroll, qui va moderar la sessió a la Sala d'Actes

13/10/2022

Podeu accedir a la gravació de l'acte seguint aquest enllaç

La inauguració d'enguany del curs lectiu ha estat a càrrec de Gabriel Masfurroll, president del Consell Social de la UAB, i ha acollit un centenar d'assistents. Sota el títol No deixar mai d'aprendre: potenciar la curiositat, Masfurroll ha volgut recordar la importància d'aquesta capacitat per aquest any acadèmic.

El Masfurroll és empresari i emprenedor amb una extensa carrera professional, arribant a guanyar diversos premis per emprenedoria i altres guardons destacats, com la Creu de Sant Jordi durant la seva presidència a l'Institut Universitari Dexeus. Recentment, ha publicat el seu llibre "La audacia de vivir: En tiempo de descuento, o no".

Podeu accedir a la seva pàgina web seguint l'enllaç.

L'acte va ser presidit per Javier Lafuente, rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Judith Panadès, degana de la Facultat d'Economia i Empresa. A més, el cor de la universitat va interpretar pel públic diverses peces clàssiques.