'Emprèn Pitch', la primera competició de 'pitch' de la UAB, posa en joc tres viatges de cap de setmana

Emprèn Pitch

El programa UAB-Emprèn llança aquest concurs per a l'alumnat de la Universitat, en què les persones participants tindran 90 segons per fer una presentació oral de la seva idea o projecte emprenedor. Se celebrarà el proper 11 de desembre, dimecres, a les 13.00 h.

28/11/2019

La UAB estrena Emprèn Pitch, la seva competició de pitch per a tot l’alumnat de grau, posgrau, màster i doctorat. Un pitch és la presentació verbal concisa d’una idea o un projecte emprenedor, i és una tècnica força utilitzada en el món empresarial en què les competències comunicatives juguen un paper determinant.

Així doncs, les persones participants a Emprèn Pitch disposaran de només 90 segons per exposar la seva pròpia idea o projecte davant d’un jurat professional i de la resta de competidors. El jurat triarà les tres millors presentacions, que es premiaran amb un viatge Waynabox de cap de setmana a una ciutat europea, assessorament del programa UAB-Emprèn i un passi directe a la competició d’emprenedoria Startup Lab UAB 2020 per continuar desenvolupant la idea. A més, se seleccionaran fins a 10 presentacions com a finalistes, que també rebran assessorament de UAB-Emprèn.

Els factors es valoraran de cada participació seran la mateixa presentació, l’originalitat i el grau d’innovació de la idea, el seu potencial impacte social o la seva viabilitat, entre altres. El jurat estarà composat per una persona representant de l’empresa Waynabox, una del programa UAB-Emprèn, una de la Facultat d’Economia i Empresa i una altra de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

Emprèn Pitch se celebrarà el proper 11 de desembre, dimecres, a les 13.00 h a l’espai UAB-Emprèn (plaça Cívica, edifici RR, primera planta - damunt del bar).

Les inscripcions es poden realitzar en aquest enllaç.

Les bases legals es poden consultar en aquest enllaç.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies