'Els Orígens', una xerrada per conèixer com va néixer la nostra Facultat

Aula Facultat Economia i Empresa

Antoni Serra Ramoneda donarà el tret de sortida a la primera de les múltiples activitats que s'han organitzat per aquest curs amb motiu de la celebració dels 50 anys de la Facultat d'Economia i Empresa. El doctor Serra, qui fou secretari de la Comissió promotora de la UAB el 1969, orientarà una xerrada sota el títol 'Orígens' per conèixer el Big Bang de la Facultat.

19/11/2019

Amb motiu de la celebració dels 50 anys de la Facultat d'Economia i Empresa es duran a terme, a partir del proper dimarts 10 de desembre, un seguit d'activitats per commemorar el Big Bang de la Facultat. Per a la primera jornada hi ha prevista, a les 13.15 h a la Sala de Graus de la Facultat (Campus Bellaterra) una xerrada a càrrec del doctor Antoni Serra Ramoneda sota el títol 'Els Orígens', que permetrà conèixer com va començar tot.

Antoni Serra Ramoneda fou el secretari de la Comissió promotora de la Universitat Autònoma de Barcelona quan la facultat va començar l'any 1969-1970 oferint cursos de doctorat a l'actual edifici de l'Escola d'Idiomes al Raval de Barcelona; juntament amb el vocal Joan Sardà Dexeus, qui un any més tard es va convertir en el primer degà de la Facultat.

Més informació sobre el 50 aniversari de la Facultat aquí. 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies