El professor Juan Ramón Hidalgo serà ponent a un seminari sobre seguretat alimentària al sector carni

Seminari Girona
L’expert en dret alimentari i co-coordinador del màster i el postgrau en seguretat alimentària intervindrà en una taula de debat sobre gestió dels riscos alimentaris en un seminari tècnic que se celebrarà a Girona el dilluns 30 de setembre.

27/09/2019

Juan Ramón Hidalgo, expert en dret alimentari i un dels coordinadors del Màster en Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària i el Postgrau en Sistemes de Gestió de la Qualitat, és un dels experts que formaran part d’una taula rodona al Seminari tècnic: “Seguretat Alimentària al sector carni”, organitzat per Innovacc i la Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC).

L’esdeveniment, que tindrà lloc de 9:30 a 13:45h, a l’Auditori Josep Irla de Girona, consta de dos blocs temàtics en què s’abordaran bones pràctiques en gestió de la seguretat alimentària. El professor Juan Ramón Hidalgo, per la seva part, participarà en el primer bloc, amb una ponència sobre “Riscos alimentaris i prevenció de les responsabilitats legals”.

Inscripcions

El seminari és un espai de trobada dirigit principalment a directors d’empresa, tècnics de qualitat i manteniment, personal d'R+D+I del sector carni, així com responsables de maquinària, instal·lacions, laboratoris o consultories enfocades en aquest àmbit.

Les persones interessades a assistir al seminari tècnic gratuït poden inscriure’s fins al 27 de setembre, enviant un correu electrònic a innovacc@olot.cat.

Per a més informació, consulteu el programa.