El nou cicle de conferències 'Lideratge femení' a la Facultat d'Economia i Empresa també vol promoure l'emprenedoria femenina

presidenta delegada de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme de la Diputació de Barcelona i a

El 27 de novembre a les 11.30 h tindrà lloc una nova sessió d'aquest cicle, anirà a càrrec de la presidenta delegada de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor. El cicle, gratuït i obert per a tot l'alumnat de la UAB, és una iniciativa del Programa Universitat-Empresa (PUE) d'aquesta Facultat que, a més, forma part de les activitats del Servei d'Ocupabilitat de la UAB per promoure l'emprenedoria femenina.

31/08/2023

A càrrec de dones expertes amb una destacada trajectòria professional

Alguns detalls de la programació de les conferències encara estan per definir, com els espais concrets de la Facultat d’Economia i Empresa on tindran lloc. No obstant això, ja és possible inscriure’s de forma gratuïta a les primeres sessions a través de l’aplicació NEXUS; qui encara no hi tingui un perfil d’usuari, pot fer una Alta parcial que li permetrà la inscripció.

Conferències 'Lideratge femení'
Ponent Títol Data i hora Lloc  
Eva Menor Lideratge femení al sector públic: repte, visió, compromís i valors 29 de novembre,  11:30h

Facultat d'Economia i Empresa (Sala d'Actes)

Inscripció

El cicle de conferències Lideratge femení és una iniciativa del Programa Universitat-Empresa (PUE) que també forma part de les activitats de la Unitat d’Emprenedoria del Servei d’Ocupabilitat de la UAB per impulsar l’esperit emprenedor entre les dones i eliminar la desigualtat de gènere en la taxa d’activitat emprenedora.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Igualtat de gènere