El Màster en Seguretat i Qualitat Alimentària a la revista 'Restauración Colectiva'

21/09/2018
En el darrer número de setembre de la revista especialitzada Restauración colectiva per a professionals de la restauració i alimentació, s'ha dedicat un article sobre el Màster en Gestió de la Seguretat i Qualitat Alimentària que s'imparteix a l'Escola, on es detallen totes les caracterítiques d'aquesta formació.
En aquesta peça, es posa de manifest la importància d'especialitzar-se en aquest àmbit, ja que la indústria alimentària necessita professionals que vetllin per la seguretat i la qualitat dels seus productes que posa al mercat pel consum de la població.
Obtenció del Màster en dos anys
A l'article, s'explica que el Màster es porta a terme durant dos anys. En el primer, s'estudien mòduls vinculats a temes com el marc jurídic de la qualitat i seguretat alimèntaria, els riscos alimentaris de caire microbiològic, químic, parasitari i genètic; el control i prevenció del risc; l'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC), i l'avaluació del risc, entre altres. Amb la superació d'aquest primer any, l'estudiant pot sol·licitar el títol de Diplomatura de Postgrau en Seguretat Alimentària.
Durant el segon any acadèmic, es tracten temàtiques relacionades amb la seguretat agroalimentària, la qualitat alimentària a l'àmbit de l'empresa agroalimentària, o la responsabilitat. Aprovant aquest segon curs, l'estudiant pot obtenir el Postgrau en Dret de la Qualitat i la Seguretat Alimentària. Al finalitzar els dos anys, s'assoleix el títol del Màster en Gestió de la Seguretat i Qualitat Alimentària.
Es pot cursar només un dels postgraus per separat o matricular-se directament a tot el màster sencer, en funció de les necessitats de l'estudiant.
Els lectors de la revista interessats en cursar aquest mestratge es poden beneficiar d'un 5% de descompte.
Per altra banda, els Alumni de l'Escola podran gaudir d'un descompte del 5%, i els Alumni Premium de la UAB, d'un 10% del preu total de la matrícula.
Les classes del màster s'iniciaran al novembre de 2018. El període d'admissió encara està obert.
Si voleu llegir íntegrament aquest article publicat a la revista 'Restauración Colectiva', cliqueu sobre l'enllaç.