Presentació

La seguretat alimentària és un dels capítols més interessants i complicats per a aquelles persones a les que els interessa l'estudi dels aliments, les seves característiques, és a dir, el seu aspecte, la seva inoqüitat i el seu valor nutritiu.

Quan parlem de Seguretat Alimentària podem creure que només ens referim a la possibilitat de que alguna cosa pugui arribar a un aliment i ocasionar un procés de tipus infecciós o tòxic. En canvi, es tracta d'un terme més ampli, donat que hi ha situacions de preparació d'aliments o de la seva composició, que poden relacionar-se amb casos o brots d'origen alimentari.

Per tot això, es pretén abordar el problema de la Seguretat Alimentària des d'una perspectiva àmplia, intentant abordar cada capítol des de la situació actual, intentant dilucidar la seva perspectiva futura i intentant proporcionar solucions en els casos que sigui possible. Introduïm com a novetat l'aproximació a la normativa legal sobre seguretat i responsabilitat en la producció alimentaria, incidint sobre les responsabilitats jurídiques; aportant l'orientació pràctica i preventiva sobre la matèria, cada cop més important en la presa de decisions.

Objectius

- Proporcionar al participant les estratègies i habilitats necessàries per a desenvolupar la investigació en seguretat alimentària en centres públics i privats.
- Proporcionar a l'alumne els avenços tant en els coneixements teòrics com en les possibles aplicacions en la millora de la qualitat del producte.
- Donar a conèixer als participants els fonaments de la organització d'una empresa alimentària tant pel que fa referència als aspectes tècnics com als de la gestió empresarial i de mercat.

- Proporcionar i validar els elements necessaris per aconseguir un producte de qualitat a través de la gestió del procés, per a respondre al mercat en allò que demanda i quan ho demanda.

Requisits d'accés

Llicenciats, diplomats o graduats amb coneixements i experiència en el camp de la higiene alimentària.
En cas de no disposar de titulació universitària cal acreditar experiència professional, l'alumne en aquest cas rebrà un certificat.

Sortides professionals

- Responsables tècnics de empreses Agroalimentàries.
- Auditors de Sistemes Seguretat Alimentària.
- Auditors de Sistemes Seguretat Alimentària.
- Certificadors de Sistemes Seguretat Alimentària.
- Consultors en Sistemes de Qualitat i Seguretat Alimentària.
- Responsables de cadenes de distribució agroalimentàries.
- Assessor d'implantació de la Seguretat Alimentària a la Indústria.
- Tècnics i responsables de laboratoris acreditats en les Normes ISO/IEC 1702.

Contacte

Formació Continuada FUAB

Telèfon: 935817177

Correu electrònic: formacio.continuada.fuab@uab.cat

Web: http://www.uab.cat/web/estudiar/masters-i-postgraus-propis/oferta-de-masters-propis/tots-els-masters-i-postgraus-1345721301743.html

Postgrau UAB
10% de descompte Alumni Premium

22a Edició
Places: 35
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 1470/22
Preu: 1980 ¤
Preu especial: 1782¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Escola de Prevenció i Seguretat Integral. Edifi blanc, Campus UAB, Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 01/11/2019 al 23/05/2020
Idioma de docència:
Castellà (50%), Català (50%)
Centres responsables:
Escola de Prevenció i Seguretat Integral
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau en Seguretat Alimentària

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.