El Comitè d’Avaluació Externa visita la Facultat

Els propers dies 2 i 3 de maig, un Comitè d’Avaluació Externa (CAE) de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya) realitzarà la visita a la Facultat.

13/03/2019

En el marc dels  procediments establerts per a la necessària acreditació dels Màsters Universitaris de la Facultat, els dies 2 i 3 de maig, un Comitè d’Avaluació Externa (CAE) de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya) realitzarà la visita a la Facultat.

Podeu consultar la programació de la visita. Les reunions, que tindran lloc a la Sala de Juntes, són de caràcter restringit.

L’audiència pública, a la que esteu tots convidats, està adreçada especialment a tots els grups d’interès que no heu participat en les audiències prèvies. Tindrà lloc a la Sala de Juntes de la Facultat dins del calendari que us detallem a continuació:
 

2/05/2019 Activitat d’Acreditació
  • Màster Universitari en Anàlisi Econòmica
  • Màster Universitari en Recerca Aplicada en Economia i Empresa
  • Màster Universitari en Gestió, Organització i Economia de l'Empresa
17:00 Audiència pública
3/05/2019 Activitat d’Acreditació
  • Màster Universitari en Economia i Administració d'Empreses
  • Màster Universitari en Màrqueting
16:00 Audiència pública

 

Notícies relacionades

Estudiants

La UAB és la universitat amb més graus en les 5 primeres posicions al rànquing d'El Mundo

La UAB encapçala enguany el rànquing del diari El Mundo -que analitza els 50 graus univesitaris més sol.licitats a Espanya-, i és la universitat que obté més graus en les primeres cinc posicions, un total de 24. En primera posició, la UAB hi apareix en els graus de Veterinària, Comunicació Àudiovisual, Publicitat i RR.PP., Ciències Ambientals i Ciències Polítiques i de l'Administració. Llegir més

Totes les notícies