Desè premi a les persones més emprenedores

Desè premi a les persones més emprenedores

El X Premi CIEU-FEiE 2022 celebrat el passat 9 de maig recupera el format presencial després que es cancel·lés a causa de la pandèmia. L’objectiu principal de l’acte és el de fomentar l'esperit emprenedor i la innovació entre els membres de la comunitat universitària

16/05/2022

El dilluns 9 de maig es va celebrar el X Premi CIEU-FEiE 2022 a la persona més emprenedora. Les persones guanyadores van ser: Sergi Rostoll (categoria Turisme, EUTDH), Marta Mas (categoria Direcció Hotelera, EUTDH), Xavier Ruiz (categoria EPSI), Sandra Orihuela (categoria ESAGED), Omar Moreno (categoria Facultat d’Economia i Empresa), Carles Flaquer (categoria General UAB) i Marta Oreja (categoria Alumni).

L’objectiu principal de l’acte és el de fomentar l'esperit emprenedor i la innovació entre els membres de la comunitat universitària. En concret aquesta edició ha tingut set categories de premis diferents. El premi consisteix en un certificat que acredita al guanyador/a; l’assessorament gratuït per part del CIEU; i una dotació econòmica de 250 euros per a cada categoria

L’acte va estar moderat pel director del CIEU, Andreu Turró i va comptar amb la participació institucional de la Degana de la Facultat d’Economia i Empresa, Judith Panadés i de la Vicerectora d'Alumnat i d'Ocupabilitat Anabel Galán. A més, el doctor en Enginyeria Electrònica, Josep Maria Margarit Taulé, va fer una ponència explicant com la seva trajectòria personal i científica uneix l’emprenedoria amb els àmbits de la neurociència, la intel·ligència artificial, la microelectrònica, i la (bio)química analítica. Per últim, l’Andreu Turró, va coordinar l’entrega de premis. Els criteris que es van tenir en compte per decidir les persones guanyadores són l'esperit emprenedor dels i les participants, les accions emprenedores dutes a terme i l'originalitat i grau d'innovació de les accions desenvolupades. 

A més, també es va considerar la perspectiva actual i futura dels projectes emprenedors desenvolupats per part dels participants al premi.