La Facultat d'Economia i Empresa celebra el 50è aniversari

Aquest curs 2019-2020 la Facultat d'Economia i Empresa celebra el 50è aniversari i és per això que al llarg de tot l'any es duran a terme activitats i un programa especial d'actes per celebrar-ho. A més, posaran a disposició de tot aquell que ho desitgi una galeria de fotografies i documentació especialitzada que es podrà consultar sempre que es vulgui

 

14/01/2020

La Facultat d'Economia i Empresa neix ara fa 50 anys, el 1969-1970, i un any més tard comença la promoció de llicenciatura a l'Escola d'Idiomes del Raval mentre que no acabin les obres de la Facultat de Ciències Econòmiques del Campus de Bellaterra el 1972.

Amb motiu del seu aniversari, es duran a terme un seguit d'activitats al llarg de tot el curs on alumnes i professorat tindran l'oportunitat de reviure, en certa manera, els inicis de la Facultat ara fa 50 anys.

Des de la primera promoció llicenciada d'estudiants el 1975, la facultat ha anat incorporant noves titulacions com és el cas d'Administració i Direcció d'Empreses i Economia entre el 1992 i el 2010. Així mateix, el curs 2001 i 2003 s'afegeix la doble titulació d'Administració i Direcció d'Empreses i Dret; i, el segon cicle d'Investigació i Tècniques de Mercat, respectivament. Paral·lelament, al Campus de Sabadell s'inaugurarà posteriorment el grau de Comptabilitat i Finances; i, el d'Empresa i Tecnologia. 

Més recentment, l'any 2011, i el 2014 posteriorment, es posen en marxar grups en anglès dels graus d'Administració i Direcció d'Empreses; i, d'Economia, respectivament, amb la intenció d'avançar en la internacionalització dels estudis oferts per la Facultat.Si voleu estar alerta de totes les novetats que giren entorn la celebració dels 50 anys de la Facultat, no dubteu en seguir la pàgina de l'aniversari. Allà hi trobareu la història de la facultat, documents especialitzats, una galeria fotogràfica i totes les activitats programades per aquest curs.

 

Notícies relacionades

Estudiants

El doble grau en Física i Matemàtiques a la UAB torna a ser l'estudi amb la nota de tall més alta del sistema universitari

El doble grau en Física i Matemàtiques que ofereix la UAB ha obtingut, un any més, la nota de tall més alta de tot el sistema universitari català, un 13,528 sobre 14. En 74 titulacions de la UAB, del més d'un centenar que ofereix, la nota d'accés ha pujat respecte el curs passat, en un any rècord de preinscripcions universitàries. El 22,3% dels estudiants han sol.licitat en primera preferència la UAB.

Totes les notícies