Aprendre idiomes al campus té descompte!

imatge notícia descompte matrícula juliol 2019

El Servei de Llengües ofereix cursos amb descompte per a la comunitat universitària. Per gaudir del descompte del 10% cal formalitzar la matrícula abans del 31 de juliol. L'oferta formativa inclou cursos presencials i semipresencials de diferents idiomes.

 

10/07/2019

Ja pots consultar al nostre web l’oferta de cursos per al curs 2019-2020 i triar el curs que més t’interessi. Si t’hi matricules abans del 31 de juliol gaudiràs d’un descompte del 10 % sobre el preu total del curs.

Cursos presencials d’anglès dels nivells A2 a C2, d’alemany dels nivells A1 a B2.1, de francès dels nivells A1 a B2, d’italià dels nivells A1 i A2, cursos presencials d’espanyol dels nivells A1 a B2 i cursos semipresencials de català dels nivells A2 a C2. 

Cursos semipresencials d’anglès: Prepare for B1Prepare for B2 i de conversa (T-10 English Conversation).

Activitats amb reconeixement acadèmic: pots obtenir 1 ECTS si fas un d’aquests tallers amb nosaltres: Voluntariat Lingüístic, Els estudiants parlen de llengües, Disseny d’activitats lingüístiques i culturals, Aprenc tres llengües simultàniament, Llengua per marxar d’Erasmus. Consulta’ls aquí.

I també...

  • cursos virtuals de més de 20 idiomes,
  • cursos d’anglès per al personal acadèmic,
  • cursos de suport a la redacció de tesis doctorals en català i en anglès.


Els idiomes, millor al campus!