Entrega dels X Premi CIEU als 11 participants més emprenedors escollits d'entre més d'un centenar de candidats

Premiats CIEU 2019

El passat 12 de desembre, amb motiu de la celebració dels X Premi CIEU-2019 a la idea més emprenedora, es va guardonar a 11 alumnes, d'un total de 129, per les seves propostes innovadores que més tard van haver de presentar en un temps màxim de 3 minuts. 

17/12/2019

Amb una assistència de gairebé 250 persones, el passat 12 de desembre es va fer entrega a la sala d'actes de la Facultat d'Economia i Empresa del X Premi CIEU- 2019 a la idea més emprenedora, que atorga cada any el Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) de la UAB.

Els 11 premiats, d'un total de 129 idees presentades, van estar repartits en 4 categories convocades que, tal com va anunciar el vicedegà d'Emprenedora de la Facultat i fundador del CIEU, tenen la funció de fomentar l'esperit emprenedor i les actituds innovadores dels estudiants. Els guardonats, que van rebre un diploma acreditatiu i un premi en metàl·lic, van haver de presentar les seves idees en un temps de 3 minuts.

Tant el degà de la Facultat, Hector Sala, com el vicerector d'Innovació de Projectes Estratègics de la UAB, Javier Lafuente; així com la directora de Serveis Docents de la FUAB, Montse Balagueró, van destacar la llarga trajectòria de l'activitat del CIEU i la importància de l'emprenedoria per a la formació dels estudiants de la universitat, que cada vegada va en augment. 
 

Durant la primera part de l'acte, es van presentar dues ponències relacionades amb l'emprenedora. D'una banda, Ricard Castellet, Chief Connector Officer a Barcelona Tech City, va destacar el valor de Barcelona com a ciutat puntera dins de l'emprenedoria de base tecnològica. En la seva ponència va fer èmfasi tant en la capacitat de la ciutat de Barcelona per generar projectes de base tecnològica, com en la capacitat d'atraure talent internacional. D'altra banda, la Bàrbara Ruiz, fundadora de Livinglt, va compartir com la seva trajectòria personal i professional l'ha portat a convertir-se en emprenedora en l'àmbit del turisme. La seva empresa ofereix experiències típicament locals (tradicionals i innovadores) tant per a turistes com per a empreses.

Aquestes van ser les idees guardonades al X Premi CIEU- 2019 a la idea més emprenedora: 
 
Categoria FUABformació:
 • 1r premi: Lissette Cruz i Judit Granados pel projecte “Turismo paradisíaco para personas con discapacidad motora” (Màster en Direcció i Organització de Turisme d’Esdeveniments).
 • 2n premi: Laura Sánchez i Phuong Dang Lan per “Hotel d'experiències autosostenibles” (Màster en Gestió d'Empreses Hoteleres).
 • 3r premi: Luciano Hildebrand Peñuela, Anna Seidl i Fátima Maroun per “Refu-ship”. (Grau de Turisme)

Categoria Facultat d’Economia i Empresa:
 • 1r premi: Luis Manuel Blanco Moreno, Tito Campos Chanca i Xavier Vergara Ruiz per “Quick park” (Grau en Economia).
 • 2n premi: Abril Aguilar, Emma Costa i Àlex García  per “MyCloset” (Grau en de Direcció i Administració d'Empreses).
 • 3r premi: Francesc Escribanes i David Gutiérrez per “AllinOneSM” (Grau d’Empresa i Tecnologia).

Categoria Resta de la UAB:
 • 1r  premi: Roger Castellnou Pascual, Laura Martín Duarte i María Urquizu García pel projecte “Ductus” (Grau d’ADE+Dret).
 • 2n premi: Salvador de Sitjar per “No Limits” (Grau d’ADE+Dret).
 • 3r premi: Raquel Mir, Xavi Domingo i Marc Ballesté per “Time app” (Mínor en Emprenedoria i Innovació Social).

Categoria Alumni:
 • Premi "Alumni UAB": Eduard Blasi Casagran, Aventí Bonson i Joan López pel projecte “NEPCOM” (Dret).
 • Premi "Alumni UAB - Impacte Social i Sostenibilitat": Jordi Bañeras per “ACor” (Medicina).

Els premiats han rebut una dotació econòmica de 250€ per la primera posició, 150€ per la segona i 100€ per la tercera.

Els premiats a la categoria "Alumni UAB i Alumni UAB - Impacte Social i Sostenibilitat" han rebut una dotació econòmica de 500€ gràcies a l'aportació oferida per la Caixa d'Enginyers.

L'equip del CIEU ja està treballant en el XI Premi CIEU- 2020 a la persona més emprenedora, esdeveniment que se celebrarà el 6 de maig del 2020 a la sala d'actes de la Facultat.

 

Notícies relacionades

Video VI concurs de fotografia Mywebtime

S'han fet públiques les imatges guanyadores del concurs fotogràfic de l'aplicació My Webtime

Totes les notícies