El campus de Sabadell de la UAB fa balanç

El passat 7 de març es va celebrar el primer acte acadèmic per commemorar els 25 anys del campus de Sabadell. L’historiador i professor emèrit Esteve Deu va ser el ponent de la conferència “Sabadell, de la indústria als serveis”.

12/03/2019

Aquest 2019 el campus de Sabadell de la UAB celebra el seu 25è aniversari. El 7 de març es va realitzar el tret de sortida amb l’esdeveniment protagonitzat per Esteve Deu, historiador i professor emèrit de la universitat, amb una conferència titulada “Sabadell, de la indústria als serveis”.

Per una altra banda, el delegat de la Rectora al Campus local, Santiago Guerrero, va fer balanç dels 25 anys de funcionament. El Campus "ha fet 7325 graduats, entre diplomats en Ciències Empresarials, enginyers tècnics en informàtica, graduats en Comptabilitat i Finances, Empresa i Tecnologia i Gestió Aeronàutica, a part de postgraduats i màsters".

El mateix Guerrero va afegir que en el futur volen “integrar-nos molt més en la societat sabadellenca” i per fer-ho impulsaran projectes com “Eina, un projecte d'innovació i emprenedoria social que es farà en aquest campus i que rep el suport dels ajuntaments dels Vallesos; i també un Living Lab, un laboratori d'idees”.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies