Actualitat

Joan Boadas i Ramon Alberch, premiats internacionalment per l'ICA

Joan Boadas i Ramon Alberch, distingits internacionalment en l'àmbit de l'arxivística

El professor Joan Boadas, Cap del Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions de l'Ajuntament de Girona; i Ramon Alberch, exdirector de l'ESAGED, han estat premiats pel Consell Internacional dels Arxius (ICA) per la seva trajectòria destacada en l'àmbit de l'arxivística. Els guardonats rebran les seves distincions en el marc del congrés que es celebra aquesta setmana a Roma.

20 anys d'ESAGED

Actes principals de la celebració dels 20 anys de l'ESAGED

L'ESAGED celebra aquest curs 2022-2023 el seu vintè aniversari amb diverses activitats acadèmiques, institucionals i lúdiques. Els dies 10 i 11 de novembre es duran a terme els actes principals d'aquesta commemoració a l'Arxiu Nacional de Catalunya i a l'Hotel Exe Campus UAB, respectivament, amb la participació d'alumnes i titulats, professorat, professionals i autoritats de l'Arxivística i Gestió Documental. Per assistir-hi, cal que us inscriviu aquí!

Taller UAB Idiomes Barcelona

Taller en línia sobre la Intel·ligència Artificial en els negocis

Assisteix al primer esdeveniment virtual en directe organitzat pel servei d’idiomes per a empreses d'UAB Idiomes Barcelona. El taller serà impartit pel docent Oliver Dodsley. La sessió tindrà una durada de 45 minuts aproximadament i s'adreça a persones que vulguin aprendre o reforçar el seu anglès en aquest camp específic.

Fira Virtual de Màsters, Postgraus i Doctorats UAB

Nova edició de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Entre el 27 i el 30 de setembre, la UAB celebra una nova edició de la seva fira virtual de màsters, postgraus i doctorats. Es duran a terme prop de 150 sessions informatives de màsters oficials, màsters propis, postgraus i doctorats, cadascuna amb professors i/o coordinadors dels estudis. Les inscripcions són obertes!

Benvinguts i benvingudes

Serveis que t'interessen

Veure més avisos de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

Més informació UAB