Vés al contingut principal

Trenquem el silenci: parlem del dol

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

El grup de recerca AFIN de la UAB organitza, juntament amb l'Observatori Social "la Caixa", el cicle «Trenquem el silenci: parlem del dol», que tindrà lloc els dies 21 i 28 de setembre. Es desenvoluparà al Palau Macaya de Barcelona sota la direcció científica de Diana Marre, directora d'AFIN i professora del Departament d'Antropologia Social i Cultural de la UAB.

El dia 21, a les 18 h, tindrà lloc la primera sessió, titulada «Què és el dol? Per què és difícil reconèixer-ho i parlar-ne?». Hi intervindran José Ramón Ubieto, psicòleg i psicoanalista; Anna Freixas, escriptora; Marie Rose Moro, metgessa psiquiatre; i Silvia Fernández, fundadora de Fundació Art Pal·liatiu. Moderarà el debat la periodista Carina Farreras.

La segona sessió, que tindrà lloc el 28 de setembre, a les 18 h, es titularà «Pèrdues diverses, duels diversos. Estratègies per detectar i afrontar el dol». Hi intervindran Xusa Serra, presidenta de GestDol, Servei d'Atenció al Dol; Elisa Llurba, cap del Servei de Ginecologia, Obstetrícia i Reproducció Assistida de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; i Joan Carles Mèlich, professor del Departament de Teories de l'Educació i Pedagogia Social de la UAB. Moderarà el periodista Marc Serrano.