Vés al contingut principal

Primera jornada de la Conferència Internacional "Derrocant Murs, Construint Ponts"

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

El dia 7 de juliol, de 16.45h a 21h, se celebrarà la primera jornada de la Conferència Internacional Derrocant Murs, Construint Ponts: Aliances Feministes Antiracistes per a una Educació Radical, que s'emmarca dins del projecte Erasmus+ BRIDGES (Building Inclusive Societies: Diversifying Knowledge and Tackling Discrimination through Civil Society Participation in Universities). Tindrà lloc a la seu de La Bonne (Barcelona).

Durant aquesta primera jornada es farà un conversatori entre investigadores i activistes antiracistes feministes sobre els límits i les possibilitats de "decolonitzar la Universitat". També es farà la presentació pública del monogràfic elaborat des del projecte BRIDGES que porta per títol Derrocant murs, construint ponts: Creant aliances feministes antiracistes dins, fora i contra les universitats. La segona jornada serà el dia 8 i tindrà un caràcter més aplicat.

L'assistència a la Conferèncai Internacional és gratuïta però es requereix inscripció prèvia a través d'aquest formulari.