Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

Hackathon de 32 hores a Enginyeria

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

L'Escola d'Enginyeria organitza els dies 18 i 19 de maig "UAB THE HACK!", un esdeveniment de hackathon que reunirà estudiants i professionals de diverses disciplines per resoldre a reptes reals proposats per empreses com NTT DATA, Ferrocarrils de la Generalitat i Caixa Enginyers.

Durant més de 32 hores seguides, els participants tindran l'oportunitat de demostrar el seu enginy i habilitats tècniques en un ambient d'aprenentatge pràctic i col·laboratiu.

L'esdeveniment començarà el dissabte 18 de maig a les 9 hores amb una sessió de benvinguda i una presentació dels reptes proposats per les empreses col·laboradores. Els equips tindran fins a les 12:00 del diumenge 19 de maig per treballar en els seus projectes. El hackathon conclourà amb una cerimònia de presentació de projectes i entrega de premis als equips més innovadors.

Els equips comptaran amb el suport d'empreses que suggeriran reptes i mentors que guiaran els equips durant les més de 32 hores d'esdeveniment. Els reptes es donaran a conèixer a la sessió de benvinguda, però abastaran àrees com la sostenibilitat, la gestió de les dades, IA, educació, salut o la mobilitat.