Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona

ExperimentAI- Somien les màquines amb il·lusions visuals?

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

La segona edició d’ExperimentAI, el projecte de ciència ciutadana del Centre de Visió per Computador (CVC) per experimentar amb la intel·ligència artificial a les biblioteques públiques compta amb 8 jornades divulgatives, dirigides a un públic general, i tenen lloc entre els mesos de maig i setembre.

La quarta sessió, titulada “Somien les màquines amb il·lusions visuals?” tractarà la percepció visual humana fent servir les il·lusions visuals, això permetrà als assistents veure que la “realitat” és un model que crea el cervell humà. D’altra banda, a la sessió s’utilitzaran xarxes neuronals artificials i també es mostraran punts febles de la IA moderna: els atacs adversaris. Els eixos temàtics de la sessió són la mobilitat i ciutats intel·ligents i les dones fent IA. Per accedir a la sessió cal inscripció prèvia.

El projecte és impulsat pel CVC amb el suport de la Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el govern d’Espanya. A més,  compta amb la col·laboració del Consorci de Biblioteques de Barcelona i la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Per a més informació:  www.cvc.uab.es/experimentai