Detall d'activitat

Dimecres, 17 Març 2021

17:00

Cicle "Seminaris a l'Abast": LA QUALITAT DELS ALIMENTS I ELS AVENÇOS EN LA TECNOLOGIA DE PROCESSAMENT

Conferències i congressos - Pendent de determinar

Descripció:

Tot i que la qualitat d’un determinat aliment és un concepte global percebut pel consumidor, els paràmetres que la determinen varien substancialment en funció de múltiples factors. Per tal de garantir uns estàndards de qualitat idonis, a la indústria alimentària s'han tenir en compte moltes variables que tenen a veure  amb  les característiques de l'aliment en qüestió, amb la vida útil del producte i amb la forma de consum que se'n fa, entre d’altres, tot tenint en compte la percepció i els gustos del consumidor. Els avenços en la ciència i en les tecnologies de processament són fonamentals per disposar d’aliments d’alta qualitat.

A càrrec de la Dra. Victòria Ferragut Pérez, Catedràtica de Tecnologia dels Aliments de la UAB, membre del Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia Alimentària (CIRTTA-UAB).

Victòria Ferragut Pérez. Catedràtica de Tecnologia dels Aliments de la UAB. Llicenciada en Farmàcia i doctora en Tecnologia dels Aliments. Membre del Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments de la UAB (CeRPTA-UAB), què pertany a la xarxa TECNIO de centres que donen suport a la innovació tecnològica alimentària a Catalunya. És docent a nombrosos màsters en tecnologia del aliments, com ara el Màster en Tecnologia i Gestió de la Qualitat en la Industria Agroalimentària o Màster en Ciència i Enginyeria dels Aliments. Ha impartit docència al Institute of Food Research Norwich (Regne Unit) i publicat més de 60 articles científics en nombroses revistes científiques tant nacionals com estrangeres, com el Journal of Food Science, o el Journal of Food Protection. Ha estat membre de la Comissió de selecció del Programa Nacional de Recursos i Tecnologies Agroalimentàries de l’Área de Ciencia i Tecnología de los Alimentos del Ministerio de Educació y Ciencia. Ha participat en els plans de formació d’empreses com Danone o Damm.

Ubicació: Pendent de determinar

Data: Dimecres 17, Març de 2021 - 17:00h

Data fi: Dimecres 17, Març de 2021 - 19:00h

Organitzador: Programa Institucional Universitat a l'Abast

Correu electrònic: universitat.abast@uab.cat

Observacions:

Les persones inscrites rebran amb antelació les lectures de suport.

Aquest seminari forma part del Cicle Seminaris a l'Abast, organitzat des del Programa Institucional Universitat a l'Abast. Més informació i inscripcions a www.uab.cat/abast.

Afegir al meu calendari 2021-03-17 17:00:00 2021-03-17 19:00:00 Europe/Madrid Cicle "Seminaris a l'Abast": LA QUALITAT DELS ALIMENTS I ELS AVENÇOS EN LA TECNOLOGIA DE PROCESSAMENT

Tot i que la qualitat d’un determinat aliment és un concepte global percebut pel consumidor, els paràmetres que la determinen varien substancialment en funció de múltiples factors. Per tal de garantir uns estàndards de qualitat idonis, a la indústria alimentària s'han tenir en compte moltes variables que tenen a veure  amb  les característiques de l'aliment en qüestió, amb la vida útil del producte i amb la forma de consum que se'n fa, entre d’altres, tot tenint en compte la percepció i els gustos del consumidor. Els avenços en la ciència i en les tecnologies de processament són fonamentals per disposar d’aliments d’alta qualitat.

A càrrec de la Dra. Victòria Ferragut Pérez, Catedràtica de Tecnologia dels Aliments de la UAB, membre del Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia Alimentària (CIRTTA-UAB).

Victòria Ferragut Pérez. Catedràtica de Tecnologia dels Aliments de la UAB. Llicenciada en Farmàcia i doctora en Tecnologia dels Aliments. Membre del Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments de la UAB (CeRPTA-UAB), què pertany a la xarxa TECNIO de centres que donen suport a la innovació tecnològica alimentària a Catalunya. És docent a nombrosos màsters en tecnologia del aliments, com ara el Màster en Tecnologia i Gestió de la Qualitat en la Industria Agroalimentària o Màster en Ciència i Enginyeria dels Aliments. Ha impartit docència al Institute of Food Research Norwich (Regne Unit) i publicat més de 60 articles científics en nombroses revistes científiques tant nacionals com estrangeres, com el Journal of Food Science, o el Journal of Food Protection. Ha estat membre de la Comissió de selecció del Programa Nacional de Recursos i Tecnologies Agroalimentàries de l’Área de Ciencia i Tecnología de los Alimentos del Ministerio de Educació y Ciencia. Ha participat en els plans de formació d’empreses com Danone o Damm.

Pendent de determinar Programa Institucional Universitat a l'Abast universitat.abast@uab.cat