Vés al contingut principal

Carolina Granado guanya la Landhaus Fellowship del Rachel Carson Center i la Grant-in-Aid del American Institute of Physics

01 feb. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Carolina Granado és estudiant del programa de doctorat de l'Institut d'Història de la Ciència (iHC-UAB) amb una beca del Ministerio de Ciencia e Innovación. La seva tesi "Entre la ciència i la política: el paper dels experts en els orígens de les negociacions internacionals sobre el canvi climàtic (1979-1992)" està dirigida pel professor Agustí Nieto-Galan.

CarolinaGranado_IHC

Landhaus Fellowship de Rachel Carson Center, a Munic (info).

És un programa residencial de 6 mesos gràcies al qual, Carolina Granado, podrà ampliar la seva investigació i participar en la vida acadèmica d'aquest centre especialitzat en història ambiental.
Durant la seva estada a Munic, desenvoluparà un projecte sobre l'Advisory Group on Greenhouse House. Un grup d'assessorament internacional que va existir entre 1986 i 1990.

Grant-in-Aid de l'American Institute of Physics (info)

És un programa de suport a la investigació a la British Library de Londres gràcies al qual, Carolina Granado, podrà investigar l'arxiu personal de Sir John Houghton, primer chairman del grup científic de l'IPCC.

 

Dins de