VÚs al contingut principal

Beatriu de Pinˇs Postdoctoral Position

18 feb. 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

L’Institut d’Història de la Ciència (IHC) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) busquen possibles candidats/es al Beatriu de Pinós programme (BP 2020) per ocupar una plaça postdoctoral de 3 anys treballant en Història de la Ciència, la Tecnologia i la Medicina .

 BeatriuPinos_IHC

La recerca de l'IHC es centra en la Història de la Ciència als segles XIX i XX, des de perspectives diverses: les relacions entre ciència, política i poder; el paper dels públics (públics) com a agents actius en la construcció del coneixement; les dimensions materials, espacials i urbanes de la ciència; la història dels processos de medicalització i de les ciències humanes; i les relacions entre ciència, salut i gènere.

 L’IHC és un espai integrador i dinàmic dedicat a l’anàlisi del paper de la ciència i la cultura científica a la societat, en el passat i en el present. És un espai multidisciplinari i inclusiu, obert a perspectives innovadores i que acull regularment professors/es, investigadors/es i estudiants de diferents països.

Els candidats/es han d’haver obtingut el títol de doctor entre l’1 de gener de 2013 i el 31 de desembre de 2018.

Data límit per a les sol·licituds internes a l'IHC: 5 de març de 2021

Els candidats/es que vulguin sol·licitar-ho han d’escriure a: ihc@uab.cat, amb la seva expressió d’interès i un currículum recent. Els candidats/es seleccionats de l'IHC presentaran la seva sol·licitud al programa BP.

Les directrius d’aplicació es poden trobar al Beatriu de Pinós programme (BP 2020).

 

Dins de