Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Sessió informativa sobre el programa 'Erasmus for Young Entrepreneurs' a l'espai Emprèn UAB

29 abr. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El programa permet a persones emprenedores novelles fer una estada formativa a l’estranger al costat d’empresariat experimentat que dirigeix petites companyies. La sessió es farà el 7 de maig, dimarts, a les 13.00 h i hi intervindran Enric Chust, estudiant i emprenedor de la UAB que ha participat al programa, i Rosa Germain, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell.

Inscripció gratuïta per a estudiants i alumni a l’aplicació NEXUS.

Erasmus for Young Entrepreneurs

La Unitat d’Emprenedoria del Servei d’Ocupabilitat ofereix a estudiants i alumni la possibilitat de participar en el programa Erasmus for Young Entrepreneurs i, per aquest motiu, ha organitzat una sessió informativa per donar-ne a conèixer les característiques i el procés de sol·licitud.

La xerrada comptarà amb el testimoni de primera mà d’Enric Chust, estudiant del Grau en Matemàtica Computacional i Analítica de Dades, que compartirà la seva experiència en el programa amb una estada a Brussel·les (Bèlgica) l’estiu de l’any passat. Chust és cofundador de Natros i usuari de la Unitat d’Emprenedoria del Servei d’Ocupabilitat, on rep formació i assessorament per desenvolupar el seu projecte.

A més, intervindrà a la sessió Rosa Germain, tècnica de Creació i Consolidació d'Empreses a Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sabadell.

La inscripció és gratuïta a l'aplicació NEXUS. Les persones que encara no hi disposin d'un perfil poden fer una "Alta parcial" de forma ràpida i senzilla.

Inscripció gratuïta a NEXUS

L'espai Emprèn UAB està ubicat a la plaça Cívica, a la primera planta de l'edifici RR, al damunt del bar.

Aquesta activitat s’inclou dins de la iniciativa Projecta’t, que permet obtenir crèdits ECTS.

Dins de