Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Torna Engega't, fira d'ocupació a la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

03 abr. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La UAB acollirà la fira Engega't 2024 el dia 11 d'abril, organitzada per la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia i el Servei d'Ocupabilitat de la UAB. És la segona edició d'una fira que posa en contacte entitats ocupadores amb l'alumnat de Ciència Política i Gestió Pública, Sociologia i Relacions Internacionals. Hi participaran diverses entitats i empreses de referència. 

Engegat

La Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia acollirà el dia 11 d’abril la segona edició de la fira Engega’t 2024, organitzada conjuntament amb el Servei d'Ocupabilitat de la UAB, per visibilitzar els perfils professionals de l'alumnat de pràctiques i posar en contacte entitats ocupadores amb l'alumnat. 

El Servei d'Ocupabilitat de la UAB durà a terme dinàmiques de networking, en un ambient distés, informal i acompanyat d’un càtering, es fomentarà la conversa a l’espai La Llosa. A més, a la Sala d'Actes es faran micropresentacions per part de les persones ocupadores i dinàmiques per mostrar possibles sortides professionals als estudiants i alumni en Sociologia, Relacions Internacionals i Ciència Política i Gestió Pública. 

Així, durant un dia hi participaran empreses i entitats de referència de l'àmbit de la cooperació internacional, de l'administració pública, de la recerca privada i pública, del cooperativisme i economia social, de la intervenció social i la participació comunitària, de la comunicació i de l'anàlisi de dades. 

Algunes d'aquestes entitats i empreses són l'Associació Rosa Peris, l'Ajuntament de Terrassa, el Consell d’Educació de Catalunya, el Consolat de Burkina Faso, el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local de Barcelona, el Departament d'Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya, el Departament d’Acció Exterior i Unió Europea, Empieza X Educar, La Biscuit, ORU FOGAR, PSYMA, el Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball de la UAB, entre d'altres. 

L'activitat s'inclou dins de la iniciativa Projecta't, que permet obtenir crèdits ECTS. La fira tindrà lloc entre les 13 i les 15 h a la Sala d'Actes i a l’espai La Llosa de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia.  

Pel que fa a la inscripció, és gratuïta i es fa a través de NEXUS; qui encara no disposi d’un perfil d’usuari, pot fer una Alta parcial amb el seu NIU i paraula de pas de la UAB. 

 Inscripció gratuïta a Nexus 

Dins de