Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Sessió informativa sobre 'Treballar en l'àmbit dels projectes cooperatius i de l'economia social', a la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

19 març 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La UAB ofereix a estudiants i alumni informació sobre les diferents sortides professionals dels seus estudis; en aquest cas, una sessió sobre com treballar per compte propi amb un projecte d’economia social. Serà gratuïta, anirà a càrrec de l’experta Montse Lamata i es farà el 8 d’abril, dilluns, a les 13.00 h a la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia. Inscripcions a l’aplicació NEXUS.

Economia social

Quines sortides professionals m’esperen en acabar els estudis? És una opció viable treballar per compte propi? És raonable fer-ho amb un projecte cooperatiu i/o d’economia social? Què cal tenir en compte? Montse Lamata, experta en projectes d’aquest àmbit, respondrà aquestes i altres preguntes en una sessió informativa per a estudiants i alumni a la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia.

Lamata és consultora i facilitadora de processos d’anàlisi organitzacional i generació d’estratègia col·lectiva. Psicòloga de formació, és sòcia de la cooperativa Ensó.

La sessió Treballar en l’àmbit dels projectes cooperatius i de l’economia social forma part de la programació formativa que la Unitat d’Emprenedoria del Servei d’Ocupabilitat ofereix a les seves persones estudiants i alumni de la UAB per dotar-les de competències en generació d’idees i emprenedoria. Per tal d’assistir-hi només cal inscriure's gratuïtament a través de l’aplicació NEXUS; qui encara no hi tingui un perfil, pot fer una “Alta parcial” amb el seu NIU i paraula de pas de la UAB. 

Inscripció gratuïta a NEXUS

Aquesta activitat s’inclou dins de la iniciativa Projecta’t, que permet obtenir crèdits ECTS.

Dins de