Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Innovation Forum, xarxa global d'innovació que permet el desenvolupament professional de l'alumnat emprenedor, es presenta a la UAB

19 març 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Participar d’aquesta iniciativa permet que l’estudiantat universitari, especialment l’emprenedor, adquireixi nous coneixements, competències i contactes professionals. Representants d’Innovation Forum presentaran el projecte en una sessió informativa gratuïta per a estudiants i alumni que es farà el proper 16 d’abril, dimarts, a les 13.00 h a l’espai Emprèn UAB, a la plaça Cívica. Inscripcions a l’aplicació NEXUS.

Innovation Forum Barcelona

Innovation Forum és una xarxa global de joves científics, emprenedors, inversors i actors polítics que té per objectiu promoure la innovació a Barcelona, a Catalunya i arreu del món. Aquest espai de trobada permet la interacció de professionals de diversos sectors vinculats a la tecnologia (ciències de la salut, enginyeria, energia neta, tecnologia digital...) per desenvolupar projectes innovadors que resolguin nous reptes.

Per a l’alumnat universitari, participar d’aquesta iniciativa li permet adquirir competències extracurriculars (emprenedores, per exemple), conèixer noves sortides professionals i fer networking amb professionals ja consolidats en el seu sector. Per aquest motiu, la Unitat d’Emprenedoria del Servei d’Ocupabilitat organitza aquesta sessió de presentació per a estudiants i alumni de la UAB.

Per tal d’assistir-hi només cal inscriure's gratuïtament a través de l’aplicació NEXUS; qui encara no hi tingui un perfil, pot fer una “Alta parcial” amb el seu NIU i paraula de pas de la UAB. 

Inscripció gratuïta a NEXUS

Aquesta activitat s’inclou dins de la iniciativa Projecta’t, que permet obtenir crèdits ECTS.

Dins de