Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Elisabet Del Valle, cofundadora d'Onalabs Inno-hub, compartirà la seva experiència emprenedora a la UAB

12 març 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Elisabet Del Valle, emprenedora, professora de la UAB i doctora en Biotecnologia, detallarà la seva trajectòria professional fins arribar a la seva posició actual com a líder d'una startup innovadora. Ho farà en la propera "UAB Session" per a estudiants i alumni, que tindrà lloc el 9 d'abril, dimarts, a les 13.00 h a l'espai Emprèn UAB, a la plaça Cívica. Les inscripcions són gratuïtes a través de l'aplicació NEXUS.

Elisabet Del Valle, CEO i co-fundadora de Onalabs Inno-Hub S.L.

L’emprenedora i professora de la UAB Elisabet Del Valle, protagonitzarà la UAB Session del mes d'abril. Organitzades per la Unitat d'Emprenedoria del Servei d'Ocupabilitat de la UAB, aquestes sessions són accions formatives exclusives i gratuïtes per a estudiants i alumni de la Universitat que permeten conèixer de primera mà experiències emprenedores i ampliar coneixements i competències.

L'any 2016, Del Valle va iniciar el projecte Onalabs Inno-hub, una empresa emergent que fusiona tecnologia i innovació mèdica per a monitorar la salut i el rendiment esportiu. Amb seu a Cerdanyola del Vallès, té per missió facilitar la cura diària de les persones mitjançant solucions intel·ligents, innovar creant solucions en el mesuratge del rendiment esportiu i la salut i monitorar els principals paràmetres vitals mitjançant dispositius innovadors i clínicament validats.

L'espai Emprèn UAB  és a la primera planta de l'edifici RR, al damunt del bar de la plaça Cívica.

Per assistir a la sessió només cal inscriure's gratuïtament a través de l’aplicació NEXUS; qui encara no hi tingui un perfil, pot fer una Alta parcial amb el seu NIU i paraula de pas de la UAB. 

Inscripció gratuïta a NEXUS

Aquesta activitat s’inclou dins de la iniciativa Projecta’t, que permet obtenir crèdits ECTS.

Dins de