Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Nou cicle d'Activitats d'Orientació Professional per a estudiants i alumni a la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

29 feb. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El Servei d'Ocupabilitat i la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia ofereixen nou activitats formatives entre el 7 de març i el 9 de maig. Entre les temàtiques tractades hi ha eines de cerca de feina, drets laborals, una Fira d'ocupació o inforamció sobre alguns dels diferents àmbits de treball que poden tenir sortides professionals en aquesta Facultat. Inscripcions gratuïtes a l'aplicació NEXUS.

 

 

Activitats polítiques

La UAB ofereix, a la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia, un nou cicle d’Activitats d’Orientació Professional per impulsar la inserció laboral de les seves persones estudiants i acabades de titular. Totes gratuïtes, volen proporcionar coneixements útils per al desenvolupament personal i professional i per a incorporar-se al mercat laboral amb el màxim de garanties.

Malgrat els continguts han estat seleccionats pel centre docent per complementar els plans d’estudis de les seves titulacions, les sessions són obertes a totes les persones estudiants i alumni de la Universitat.

Per tal d’assistir-hi només cal tenir NIU de la UAB i fer la inscripció prèvia a través de l’aplicació NEXUS (apartat Activitats d’Orientació Professional). Qui encara no hi disposi d’un perfil d’usuari, pot fer una Alta parcial que permet la inscripció.

Activitats d'Orientació Professional 

Títol 

Data 

Hora 

Lloc 

Inscripció 

Treballar en ensenyament a Secundària

07/03/2024 

De 13.00 a 14.30 h Aula 12 de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia Inscripció
ENGEGA'T Fira d'ocupació 11/04/2024 De 13.00 a 15.00 h Sala de Graus a l'espai La Llosa de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia Inscripció
Treballar en l'àmbit de la Comunicació

25/04/2024

De 13.00 a 14.30 h Aula 12 de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia Inscripció
Treballar en el Tercer Sector 09/05/2024 De 13.00 a 14.30 h Aula 12 de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Inscripció

Les Activitats d’Orientació Professional estan organitzades pel Servei d’Ocupabilitat de la UAB en col·laboració amb les Facultats i Escoles de la Universitat.

Dins de