projectes de la Facultat seleccionats Convocatòria d’ajuts ID 2018

Tres projectes de la Facultat han estat seleccionats a la Convocatòria d’ajuts per a projectes d’innovació i de millora de la qualitat docent 2018 de la UAB

Els projectes són, en la modalitat A (projectes d’innovació docent), el projecte coordinat per la professora Maria Esther Fernández Mostaza “De l'ensenyament a l'aprenentatge i viceversa” (500 €); i “Radiopolis. Innovació docent en l’anàlisi de Ciències Polítiques”, coordinat pel professor Nicolás Barbieri (250€), i en la modalitat B (projectes de millora de la qualificació docent), la proposta “Recursos docents per a l'abordatge del gènere”, presentat per la professora de Sociologia Sònia Parella Rubio, i amb un finançament de 2.500 €.  

Llegir més

Prof. Ana Mar Fernández Pasarín ha obtingut Jean Monnet

La professora Ana Mar Fernández Pasarín ha obtingut una Cátedra Jean Monnet en Polítiques Europees

La professora Ana Mar Fernández Pasarín ha obtingut una Cátedra Jean Monnet en Polítiques Europees dins de la convocatòria Erasmus+ Programme Jean Monnet Activities 2018 (call for Proposals EAC/A05/2017). Es tracta d’un dels 122 projectes, dels 905 admissibles, que han estat seleccionats per a ser finançats amb aquesta acció. L'objectiu del projecte és millorar la qualitat de les actuals activitats europees d'ensenyament i investigació a la Facultat, ampliar el pla d'estudis amb la millora de les assignatures ofertades, elevar el nivell de recerca i garantir la transferència de coneixements.
Llegir més

reunió de planificació estratègica Deganat

L’equip de deganat va realitzar el 4 de juliol una reunió de planificació estratègica

L’equip de deganat va realitzar el 4 de juliol una reunió de planificació estratègica a la Torre Vila Puig de la UAB. A la trobada es van revisar alguns dels principals compromisos del programa presentat per l’equip a la Junta de Facultat el febrer d’aquest any. Per a l’impuls i seguiment de les iniciatives principals que s’haurien de dur a terme durant el curs 2018-2019 es va decidir crear dues comissions: de qualitat, i de sinèrgies.
 
Llegir més

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Preinscripció oberta al curs propedèutic sobre mètodes quantitatius

[05/12/2017 - 22/01/2018] El termini per realitzar la preinscripció al curs propedèutic sobre mètodes quantitatius restarà obert fins el dia 30 de juny. Pots apuntar-te mitjançant el següent formulari.

Obert el període de sol·licitud de l'acreditació econòmica- Curs 18/19

[04/07/2018 - 13/09/2019]

El dia 5 de juliol s’obre el termini per a sol·licitar l’acreditació econòmica per poder fer la matrícula amb la condició de becari, en el supòsit de no haver gaudit de beca de règim general el curs 2017/2018. 
Recordeu que per a aquest curs 2018/19 la sol·licitud de l’acreditació econòmica es fa conjuntament amb la sol·licitud de la beca Equitat. Aquí trobareu l’enllaç a la sol·licitud.

 

No oblidis mirar tots els avisos