Campus de Bellaterra

Serveis al campus del 15 al 22 d'abril

Com en anys anteriors, totes les instal·lacions del campus de Bellaterra de la UAB romandran tancades durant el període de vacances: del 15 al 22 d'abril de 2019. Només funcionaran excepcionalment alguns serveis en horaris especials. Llegir més

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Ajuts per a la correcció de materials docents en català i en anglès

[03/04/2019 - 29/11/2019] L’ajut té per objectiu facilitar la correcció de materials docents en català i en anglès del personal acadèmic que imparteix docència en aquestes llengües en els estudis de grau i de màster. Així mateix, facilitar la correcció en aquestes dues llengües de la guia docent de qualsevol assignatura de la UAB, independentment de la llengua en què s’imparteix. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 d'abril i té diversos períodes de resolucions. Enllaç a l'ajut.

Ajuts per a l’organització de jornades sobre experiències i estratègies de gestió de la diversitat lingüística a les aules de la UAB

[03/04/2019 - 30/04/2019] Ajuts per al personal acadèmic o PAS de la UAB per a organitzar alguna jornada o seminari que tinguin com a objectiu compartir experiències docents sobre la gestió d’aquesta diversitat a l’aula o en el marc de grups de recerca de la UAB. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de novembre. Enllaç a l'ajut.

Ajuts per a l’aprenentatge de llengües per a estudiants que fan pràctiques curriculars a l’estranger

[03/04/2019] La convocatòria s’adreça a estudiants que fan pràctiques curriculars a l’estranger (Erasmus o altres) i han cursat i superat un curs d’una llengua estrangera com a part de la preparació de  l’experiència. El primer termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 d’abril. Enllaç a l'ajut.

No oblidis mirar tots els avisos