Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

Arnau Giró, emprenedor de la UAB a Kènia, relata la seva experiència professional en una 'conferència TOP' en línia

23 feb. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

És alumni del Grau en Publicitat i RRPP i va iniciar la seva trajectòria emprenedora a l’Autònoma. Des de 2019, a més, és cap de Producte en una companyia de fintech a Nairobi. A banda de compartir la seva experiència professional, oferirà una visió general del sistema d'emprenedoria a l'Àfrica en una conferència per a estudiants i alumni de la UAB que es farà el 20 de març, dimecres, a les 13.00 h per Microsoft Teams. Inscripció gratuïta a l’aplicació NEXUS.

Arnau Giró

Arnau Giró, graduat en Publicitat i Relacions Públiques a la UAB el 2014, protagonitzarà una Conferència d’emprenedors/es TOP organitzada per la Unitat d’Emprenedoria del Servei d’Ocupabilitat; en aquest cas, ho farà de forma telemàtica des de Kènia. Es tracta d’una sessió exclusiva i gratuïta per a estudiants i alumni de la UAB que permetrà conèixer de primera mà una experiència emprenedora i, a més, adquirir una visió general sobre el sistema d'emprenedoria a l'Àfrica.

Des d’octubre de 2019, Giró fa de cap de Producte a AZA Finance, a Kènia. Es tracta d’una companyia de fintech que ofereix solucions de transferències transfrontereres de diners i divises. Concretament, lidera un producte API focalitzat en la infraestructura de pagaments a l'Àfrica. Abans de traslladar-se a Nairobi, va treballar en una altra fintech, BitPesa -ubicada a Londres-, i a Bandit, una empresa de recursos humans especialitzada en IT i perfils digitals. 

El 2014, mentre acabava els seus estudis universitaris, va entrar al programa UAB-Emprèn amb el seu projecte Junior Brief. A través de UAB-Emprèn va participar en altres programes d’emprenedoria com Booster-e, del Banco Santander, que el va dur a fer una estada de tres mesos a la startup Nubelo (a l'Argentina), a la qual es va incorporar després com a product manager

Inscripció gratuïta a NEXUS

Un dia abans de la conferència, les persones inscrites rebran un enllaç de Microsoft Teams que els permetrà connectar-s’hi. Qui encara no disposi d’un perfil a l’aplicació NEXUS pot fer-hi una Alta parcial que li permetrà inscriure’s a l'activitat de forma molt senzilla. 

Aquesta activitat s’inclou dins de la iniciativa Projecta’t, que permet obtenir crèdits ECTS.

Dins de