Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Serveid'Ocupabilitat

La UAB ofereix un taller gratuït per vèncer la por escènica a l'hora de presentar idees i projectes en públic

22 feb. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Saber parlar en públic és una competència professional molt útil, però la inseguretat i els nervis poden jugar males passades. Superar-los i fer un bon elevator pitch és l’objectiu del taller “Com vèncer la por escènica?”, dirigit a estudiants i alumni de la UAB i a càrrec de l’expert Marc Espín. Es farà el proper 11 de març, dilluns, a les 13.00 h a l'espai Emprèn UAB, a la plaça Cívica. Inscripcions a l’aplicació NEXUS.

Micròfon en una sala de conferències

Fer un bon discurs o presentació breu per exposar una idea o projecte no només és una competència bàsica en el món de l’emprenedoria: també és de gran utilitat per a qualsevol persona en la seva vida professional. Però parlar en públic no és fàcil per a tothom i sovint cal vèncer la por escènica. Aquesta és la finalitat d’aquest taller: conèixer eines i tècniques per vèncer les inseguretats i fer un bon elevator pitch.

La sessió anirà a càrrec de l’expert Marc Espín, professor d’emprenedoria, creació i gestió d’empreses de comunicació a la UAB, a més de periodista i comunicador. Al llarg de la seva trajectòria professional ha fundat i dirigit empreses i projectes en diversos sectors i ha assumit funcions de direcció en comunicació i màrqueting, entre altres.

El taller forma part de l’oferta formativa en competències emprenedores que el Servei d’Ocupabilitat de la UAB, a través de la Unitat d'Emprenedoria, posa a disposició de les persones estudiants i alumni de la Universitat. A més, s’inclou dins de la iniciativa Projecta’t, que permet obtenir crèdits ECTS.

L'espai Emprèn UAB és a la plaça Cívica, a la primera planta de l'edifici RR, damunt del bar.

Inscripció gratuïta a NEXUS

Qui encara no disposi d’un perfil a l’aplicació NEXUS pot fer-hi una Alta parcial que li permetrà inscriure’s a l'activitat de forma molt senzilla.

Dins de