Dades

Imatge dades 2016 2017


Activitat cultural a la UAB
Cultura en Viu 2016/17


Aquest curs 2016/2017 s’han programat 205 activitats culturals en les quals han participat més de 11.500 persones. Destaquen les 8 exposicions de programació pròpia amb prop de 3.200 visitants, les 98 activitats a la Sala Cinema amb prop de 5.100 espectadors i les 43 activitats a la Sala Teatre amb més de 1.800 espectadors.
 
S'han presentat 8 espectacles i concerts de producció pròpia, amb més de 20 representacions dins i fora de la UAB, a càrrec dels Grups Estables (Cor, Cor de Cambra, Orquestra i Teatre) on han participat més de 100 membres i s’han ofert 13 activitats formatives reconegudes amb crèdits. Cal destacar la producció “La Libertad en el Tejado”, a càrrec de l’Aula de Teatre de la UAB, que ha estat representada al XV Encuentro Internacional de Teatro Universitario de Granada.
 
S’ha donat suport en l’organització de 120 activitats sorgides de diferents serveis, entitats, col·lectius i membres de la universitat. D'aquestes destaquen la programació musical a la FMUAB, resultant del premi Autònoma Actua, amb més de 40 propostes presentades, que va permetre programar a 13 grups de música als escenaris. També s’han organitzat o donat suport a 66 activitats proposades per departaments i centres docents o grups de recerca, així com diferents concursos o entitats externes com el Concurs Internacional de Música de Capellades o l’ESMUC.
 
En concret, les activitats musicals i escèniques professionals més destacables han estat els concert de Maria Arnal i Marcel Bagés i els espectacles “There was a Fiesta” de Produccions la Copla de Wisconsin i “Limbo”, de la companyia Les Impuxibles. L’exposició "Text Art Objecte. Un itinerari per revistes d’art dels anys 70 als 90” o la preestrena cinematogràfica “Moonlight”, guanyadora de l’Òscar a la millor pel·lícula, han estat algunes de les activitats expositives i de cinema més vistes.