Dades


Activitat cultural a la UAB curs 2015-2016
Cultura en Viu


S’han programat 200 activitats culturals en les quals han participat més de 14.000 persones. Destaquen les 5 exposicions de programació pròpia amb prop de 3.000 visitants, 83 activitats a la Sala Cinema amb prop de 5.500 espectadors i les 49 activitats a la Sala Teatre amb més de 2.600 espectadors.

S'han presentat 6 espectacles i concerts de producció pròpia, amb més de 30 representacions dins i fora de la UAB, a càrrec dels Grups Estables (Cor, Cor de Cambra, Orquestra, Dansa i Teatre) on han participat 112 membres i s’han ofert 16 activitats formatives reconegudes amb crèdits (amb 178 membres).

S’ha donat suport en l’organització de 91 activitats sorgides de diferents serveis, entitats, col·lectius i membres de la universitat. D'aquestes destaquen la programació musical a la FMUAB resultant del premi Autònoma Actua, amb més de 50 propostes presentades, que va permetre programar a 15 grups de música als escenaris (i 7 grups més a la Sala Teatre a llarg del curs).

També s’han organitzat o donat suport a 71 activitats proposades per departaments i centres docents o grups de recerca, així com diferents entitats externes com els Cinemes Verdi, el Concurs Internacional de Música de Capellades o la Jove Orquestra de Cerdanyola.

En concret, les activitats musicals i escèniques professionals més destacables han estat els concerts d’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, el grup In Crescendo! i els espectacles de Cris Blanco i la companyia de dansa Physical Momentum Project. L’exposició "Los Quijotes de la Autònoma” i la preestrena cinematogràfica “Informe General II, el nou Rapte d’Europa”, de Pere Portabella, han estat algunes de les activitats expositives i de cinema més vistes.