Dansa contemporània (nivell mig)

Aquest taller aprofundeix en les tècniques de la dansa contemporània tot integrant diferents dinàmiques de moviment, d'improvisació, de creació i d'utilització de l'espai escènic.

Per realitzar aquesta activitat és imprescindible haver realitzat algun curs de dansa contemporània dins o fora de la UAB.

Informació curs 2017/18
 
Professora: Laia Santanach.
Dates: del 23 d'octubre de 2017 al 10 de maig de 2018
Horari: dilluns i dimecres de 13.30 h a 15.30 h
Preu: comunitat de la UAB 150 €, altres 190 €

Convalidable per 4 crèdits ECTS.

Atenció novetat! Tots els inscrits a les nostres activitats artístiques podeu gaudir sense cost de l’activitat Viu la Cultura, reconeguda amb 2 crèdits ECTS, si s’acredita l’assistència a 16 activitats culturals programades al Campus de la UAB.

Inscripció online del 25 de setembre al 16 d'octubre de 2017 (places limitades)

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

 
Nom *
Cognoms *
DNI *
Telèfon de contacte *
Correu electrònic *
Ets membre de la UAB? *
Facultat o Centre d'estudis
Titulació
Nom dels estudis
Formació en dansa (indica'ns amb quins professionals, quins cursos has realitzat i a quins centres) *
Vols rebre L'Agenda de Cultura en Viu amb la programació i novetats culturals del campus al teu correu electrònic? *

Les vostres dades seran incorporades al fitxer d'inscripcions de l'Àmbit de Participació, creat per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la finalitat de gestionar les inscripcions de les activitats organitzades per les entitats de l'Àmbit de Participació, i comunicació de la informació, canvis o estat de les inscripcions. D'acord amb la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte de les vostres dades davant la Secretaria General de la UAB, Campus Universitari de Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), edifici del Rectorat, o mitjançant el correu electrònic ambit.participacio@uab.cat

Els camps marcats amb * són obligatoris