Dansa Contemporània (iniciació)

Iniciació a la dansa contemporània

Els objectius d’aquesta activitat són treballar la consciència corporal i els coneixements bàsics i tècnics per tal de poder ballar i/o improvisar utilitzant tots els límits físics que el propi cos permet experimentar. També es treballarà la dinàmica del moviment, adonant-nos com la quantitat d’intensitat o energia que utilitzem ens pot anar a favor o en contra físicament. Finalment treballarem la musicalitat com a punt d’unió entre el que volem expressar i el que sentim alhora de ballar.

Les sessions parteixen d’un escalfament actiu treballant la flexibilitat, el canvi de pes i les alineacions corporals per aconseguir la consciència corporal necessària per continuar la sessió sumant el treball bàsic de terra, les espirals, les dinàmiques i la musicalitat, mitjançant exercicis tècnics i la improvisació.

Informació
 
Professor: David Novoa
Dates: del 25 de octubre de 2017 al 7 de maig de 2018
Horari: dilluns i dimecres de 11.30 h a 13.00 h
Preu: comunitat de la UAB 120 €, altres 160 €

Convalidable per 3 crèdits ECTS.

Atenció novetat! Tots els inscrits a les nostres activitats artístiques podeu inscriure'us sense cost de l’activitat Viu la Cultura, reconeguda amb 2 crèdits ECTS, si s’acredita l’assistència a 16 activitats culturals programades al Campus de la UAB.

Inscripcions online del 25 de setembre al 23 d'octubre de 2017 (places limitades)