Iniciació a la Dansa Contemporània

Els objectius d’aquesta activitat són treballar la consciència corporal i els coneixements bàsics i tècnics per tal de poder ballar i/o improvisar utilitzant tots els límits físics que el propi cos permet experimentar. També es treballarà la dinàmica del moviment, adonant-nos com la quantitat d’intensitat o energia que utilitzem ens pot anar a favor o en contra físicament. Finalment treballarem la musicalitat com a punt d’unió entre el que volem expressar i el que sentim alhora de ballar.

Les sessions parteixen d’un escalfament actiu treballant la flexibilitat, el canvi de pes i les alineacions corporals per aconseguir la consciència corporal necessària per continuar la sessió sumant el treball bàsic de terra, les espirals, les dinàmiques i la musicalitat, mitjançant exercicis tècnics i la improvisació.


Informació
 
Professora: Laia Santanach.
Dates: del 14 de novembre de 2016 al 10 de maig de 2017
Horari: dilluns i dimecres de 12.00 h a 13.30 h
Preu: comunitat de la UAB 140 €, altres 175 €

Convalidable per 3 crèdits ECTS.

Atenció novetat! Tots els inscrits a les nostres activitats artístiques podeu gaudir sense cost de l’activitat Viu la Cultura, reconeguda amb 1 crèdit ECTS, si s’acredita l’assistència a 12 activitats culturals programades al Campus de la UAB.


Inscripció on-line fins el 6 de novembre (places limitades, assignació per ordre d'inscripció)