Participa a l’estiu!

Encara no sabeu què fareu a l’estiu? Doncs a la UAB la participació no s’atura i el mes de juny i juliol venen carregats d’activitats per a tots i totes: taller de representació estudiantil, taller de mediació, el Buddy, la Setmana del Parlament Universitari i la Marató de Debats Ràpids.

07/06/2017

La Marató de Debats Ràpids tindrà lloc els dies 27 i 29 de juny i l’objectiu és fomentar l’enfrontament dialèctic i alhora sensibilitzar la comunitat universitària sobre la igualtat entre homes i dones. Enguany, el tema dels debats girarà al voltant de la pregunta: La igualtat entre homes i dones és clau per a una ciència rigorosa?

L’objectiu del taller de representació estudiantil és donar a conèixer les vies de representació i participació a la UAB. Es tractarà la representació d'estudiants a la UAB, la figura del delegat/a, la representació suprauniversitària i altres formes de participació a la UAB. Tindrà lloc del 10 al 13 de juliol, de 10 h a 14 h.

Al taller de mediació, que tindrà lloc del 17 al 20 de juliol, de 15 h a 19 h, es donaran eines per a abordar els conflictes amb què ens podem trobar en la nostra vida quotidiana.  Aquest taller també és una introducció als conceptes vinculats a la mediació i les pràctiques restauratives, eines per a la resolució de conflictes des d’una perspectiva positiva.

D’altra banda, si us interessa practicar idiomes i conèixer estudiants d’altres països, podeu participar com a buddies. Estareu en contacte amb els estudiants que participen a l’International Summer Term 2017 i dinamitzareu activitats socioculturals al campus. Cal tenir disponibilitat des de finals de juny a principis d’agost, ja que l’activitat tindrà lloc en aquests mesos.

Si sou periodistes, politòlegs, juristes o traductors i us agrada la política, podeu formar part de la Setmana del Parlament Universitari (SPUNI). Tindreu l’oportunitat de conèixer el funcionament polític i participar en un seguit de simulacions de l'activitat parlamentària. L’activitat tindrà lloc entre el 15 i el 21 de juliol. 

A més, totes les activitats permeten reconèixer crèdits ECTS! Feu la inscripció a l’activitat que més us agradi.

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Declaració del Claustre

El Claustre de la Universitat Autònoma de Barcelona ha aprovat, avui 22 de novembre, una moció sobre la situació política que s'està vivint a Catalunya. Llegir més

Totes les notícies