Lliurats els Premis als TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global

Premis als TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global de la FAS

El proppassat dimarts, 6 de febrer, la Fundació Autònoma Solidària va lliurar els Premis als TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global, en un acte celebrat al Teatre de la UAB. En aquesta primera edició dels premis, s’han guardonat 18 Treballs de Fi de Grau d’estudiants provinents d’11 Facultats de la UAB i de 20 graus diferents. 

06/02/2018

La 1a edició dels Premis als TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global, organitzada per la Fundació Autònoma Solidària (FAS), ha premiat 18 TFG provinents d’11 Facultats i de 20 graus diferents.

La Sala Teatre de la UAB va acollir, el passat 6 de febrer, l’acte de lliurament dels Premis als TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global, amb els que la FAS ha volgut reconèixer els 18 estudiants guardonats, que van estar acompanyats pels seus familiars i pels seus tutors i tutores de TFG.

L’acte, presentat i moderat per Jordi Prat, director de la FAS, va començar amb la intervenció d’Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS), qui va destacar la importància de la transversalitat d’aquests guardons degut a la varietat dels estudis de grau dels quals provenien.

A continuació,  David Llistar, director de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona, va prendre la paraula per reflexionar sobre el poder de la universitat a l’hora de resoldre els reptes de futur que tenien grans ciutats com Barcelona. Llistar va recalcar el gran potencial que tenen els estudiants per buscar solucions que millorin la vida de les persones de les gran ciutats, cada cop més globals i internacionalitzades.  

Acte seguit, Jordi Prat va començar a cridar els 18 estudiants premiats que, en sortir a l’escenari per recollir el premi (el diploma acreditatiu, una litografia vinculada a un projecte a l’Afganistan i un boc’n’roll) van tenir l’oportunitat d’explicar els seus treballs i l’aplicació que podrien tenir per a la societat.

El lliurament va cloure amb la intervenció de la vicerectora d’Alumnat i d’Ocupabilitat, Sara Moreno, qui va manifestar la “il·lusió” que li feia veure el potencial transformador que els estudiants havien acumulat a la Universitat i com havien sabut plasmar-ho en els seus Treballs de Fi de Grau.  La vicerectora va referir-se, a més, a la transversalitat com a factor clau, valorant molt positivament el fet que, de les 13 Facultats del campus, 11 es veiessin representades en aquests premis.

Els 18 treballs premiats pertanyen als graus de Biologia ambiental, Nanociència i Nanotecnologia, Química, Periodisme, Educació Primària, Pedagogia, Ciència Política i Gestió Pública, Sociologia, Criminologia, Dret, Relacions Laborals, Antropologia social i cultural, Filosofia, Humanitats, Medicina, Psicologia, Veterinària i Empresa i tecnologia.

 

Notícies relacionades

El professor Jordi Julià guanya el premi València 2018

El professor Jordi Julià guanya el Premi València 2018

La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació ha concedit el Premi València a Jordi Julià, professor del Departament de Filologia Espanyola de la UAB per la seva obra Shakespeare i el desig, en la categoria de poesia en valencià. Llegir més

Totes les notícies