La Xarxa Vives realitza una enquesta per conèixer les condicions dels estudiants

Via Universitaria

Obert el termini per a emplenar l'enquesta de promoció del programa Via Universitària per conèixer les condicions dels estudiants a la universitat, que estarà disponible fins al 9 de març. Se sortejaran tres iPhone 8 entre totes les persones que hi participin.

02/02/2018

La Xarxa Vives d'Universitats inicia una campanya de comunicació per fomentar la participació dels estudiants universitaris en el programa Via Universitària per conèixer les seves condicions de vida i grau de satisfacció en els seus estudis. La campanya que inclou una enquesta per saber les opinions de l'alumnat, sortejarà tres iPhone 8.

En la segona edició del projecte Via Universitària es pretén crear una base sòlida de coneixement sobre la vida universitària dels estudiants, fomentar l'anàlisi i el debat que permeti millorar les propostes en l'àmbit de la política universitària, i generar una aliança d'actors clau en els temes fonamentals de l'àmbit educatiu.

L'enquesta estarà activa del 12 de febrer fins al 9 de març, es rebrà a través del correu electrònic de la universitat i es pot omplir a través del següent enllaç. Per tal de guanyar un dels tres telèfons que se sortegen cal contestar almenys el 80% de les respostes del qüestionari en línia.

Més informació: Xarxa Vives d'Universitats
Via Universitària
Omplir l'enquesta (només per a estudiants de grau i màster)

 

Notícies relacionades

Totes les notícies