La FAS com a entitat transformadora, a l’acte de cloenda del curs 2017-2018

Acte Cloenda FAS curs 2017-2018

La Fundació Autònoma Solidària celebra el 29 de maig un acte per fer balanç de l’any acadèmic i posar en comú el paper de la Fundació com a entitat transformadora. L’ocasió comptarà amb alguns agents vinculats a l’activitat i projectes de la FAS.

15/05/2018

La FAS acollirà en un acte de cloenda a participants i membres de la comunitat de la UAB que participen en activitats i projectes de l’entitat social, el pròxim dimarts 29 de maig, a partir de les 12 hores, a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB.
 
Aquest acte de cloenda del curs 2017-2018 servirà per fer balanç del curs i fer propostes de cara al curs vinent. Per aquesta raó, l’entitat ha organitzat dues taules rodones on diversos convidats i convidades debatran sobre la transformació, tant a nivell personal com a nivell territorial i de l’entorn. D’aquesta manera, coincidint amb les prioritats marcades pel Pla Estratègic 2017-2021, la FAS vol contribuir a fer que la comunitat universitària formi part d’una ciutadania activa, crítica i agent de transformació.
 
El decurs de l’acte estarà conduït per la periodista Anna Garnatxe, alumni UAB i professora de la Facultat de Comunicació. A la primera de les taules rodones, per títol “Com contribuïm a transformar l’entorn”, hi intervindran Zoila Babot, tècnica de comunicació i divulgació del Centre de Recerca d’Agrigenòmica (CRAG) de la UAB; Jose Luis Lalueza, professor de la Facultat de Psicologia; Gabriel Fernández, regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell; i Judit Rifà, tècnica de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona.
 
La segona taula, “La transformació personal a la Universitat”, tindrà com a ponents a Gemma Garcia, vicedegana d’estudiants de la Facultat de Ciències; Laura Pons i Jordi Llopart, estudiants d’Educació Social; i Daniel Barrientos, doctorant i professor de Sociologia.
 
A continuació, es projectarà un vídeo-resum que repassarà els eixos amb què treballa la FAS i també alguns testimonis de l’acció social de l’entitat. També hi intervindran el vicerector de relacions institucionals i cultura i president de la FAS, Carlos Sánchez; i també el director de l’entitat, Jordi Prat. L’acte conclourà amb un pica-pica i una fotografia final de grup.
 
Totes les persones vinculades a la FAS hi estan convidades. Per participar-hi, només cal omplir el formulari d'inscripció.

Per a més informació, podeu consultar el programa de l’acte.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies