L’Aula de Teatre i l’Aula de Música presenten els seus espectacles durant el mes de maig

Imatge Escena UAB Maig 2017

Durant el mes de maig, les Aules de Teatre i de Música realitzaran diverses actuacions a la Sala Teatre, on mostraran el treball realitzat durant el curs. Aquestes obres formen part de l’Escena UAB, el cicle d’espectacles de les Aules de creació artística de la universitat.

03/05/2017

Durant el mes de maig, es presentaran els nous espectacles dels tallers de Teatre i de l’Aula de Música de la UAB. Aquests espectacles són el resultat del treball realitzat durant tot l’any i ofereixen a la comunitat UAB una bona oportunitat d’apropar-se al teatre i a la música de manera gratuïta, alhora que fomenten aquestes disciplines i potencien les noves tendències artístiques.

En primer lloc, serà el torn del Grup d’Interpretació Teatral: de la sala d’assaig a escena amb l’obra "Bésame Mucho", de Javier Daulte (versió en català) i dirigida per Arnau Vidal. "Bésame Mucho" està ambientada en una comissaria, on un grup d’agents de policia investiguen la misteriosa aparició d’unes capses amb un contingut que els té desconcertats.

L’obra s’estrenarà el dimarts 9 de maig a les 18 h i també es podrà veure el dimecres 10 de maig a les 13 h i a les 18 h a la Sala Teatre de la UAB.

En segon lloc, el Grup d’Iniciació al Teatre ens  presentarà l’obra "Descobrint Anton Txèkhov", on podrem veure representades diverses escenes de les obres de l’autor rus (La Gavina, l'Oncle Vània i Les Tres Germanes). A l’obra, els personatges expressaran les seves insatisfaccions, somnis i amors no correspostos, a mig camí entre la melancolia i la ironia.

L’obra, dirigida per Màrcia Cisteró, es podrà veure el dimarts 16 de maig a les 13 h i a les 17 h a la Sala Teatre de la UAB.

Finalment, serà el torn de l’Aula de Música de la UAB (cor i orquestra) de fer-nos gaudir del Concert de Primavera, enguany titulat Exsules Filii mundi”, un cant a la solidaritat. Juntament amb la participació del Cor de Farmàcia de la UB, ens presentaran diverses obres d’Arvo Pärt, Tarik O’Regan, Poire Vallvé, Jesús Badia i Ahmet Suleyman Bilgin.

El concert estarà dirigit per Jesús Badia, Ahmet Suleyman Bilgin i Poire Vallvé, i es podrà veure el dilluns 22 de maig a les 13.30 h a la Sala Teatre.

Us animem a venir i a gaudir d’aquests espectacles sense sortir del campus!

Per a més informació, podeu consultar el web de Cultura en Viu, on trobareu tota la programació de la Sala Teatre.

Més informació: Programació Sala Teatre

Més informació: Programació Sala Teatre

 

Notícies relacionades

Presentació de l'exposició

La UAB presenta el seu patrimoni artístic a l’exposició ‘Art apArt’

El proppassat dimarts, 19 de juny, es va presentar l’exposició ‘Art apArt’ a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. La presentació de la mostra, emmarcada dins de la celebració del 50è aniversari de la UAB, va comptar amb la presència de diversos alumnes del màster en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic, que van fer una visita guiada al públic assistent. Llegir més

Imatge Expo Art Apart Presentació

La UAB presenta el seu patrimoni artístic a l’exposició “Art Apart”

La presentació de l'exposició Art Apart tindrà lloc el 19 de juny, a les 16 h, a la Sala d'Exposicions de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General amb motiu del 50è aniversari de la UAB. L'acte comptarà amb la particació de Jaume Vidal, professor d'Història de l'Art i comissariat de l'exposició i de Carlos Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura.
Llegir més

Totes les notícies