Galdric Mossoll, primer premi del concurs de fotografia Exponatura UAB

Exponatura2018

La fotografia "Perdut dins de la boira" de l’estudiant de Ciències Ambientals Galdric Mossoll, ha estat la guanyadora del concurs, que ha comptat amb 120 participants. El segon premi ha recaigut en la fotografia "La mirada del drac" d'en Berto Gil Climent, estudiant de Biologia Ambiental.

11/06/2018

Un total de 228 fotografies de 120 participants han estat presentades en la darrera edició del concurs Exponatura UAB, organitzat pel Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia.

El primer premi del certamen ha estat per a l’obra "Perdut dins de la boira", de l’estudiant de Ciències Ambientals Galdric Mossoll Clos. El segon premi ha recaigut en la fotografia "La mirada del drac" de l’estudiant de Biologia Ambiental Berto Gil Climent. I el tercer premi ha estat per a la instantània “La còpula del gripau corredor (Epidalea calamita)", de l’estudiant de Ciències Ambientals Marçal Pou Rossell. N’han obtingut accèssits Elena Fernández Corredor, Arnau Bolet Mercadal, Clara Casabona i Amat, Sergi Santamaria del Campo, Jordi Marquet Cortés, Marçal Pou Rossell i Georgina Cabayol Ferraz.

L'entrega de premis va tenir lloc el 7 de juny passat i va comptar amb la presència del vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura, Carlos Sánchez.


Primer premi: "Perdut dins de la boira" - Galdric Mossoll Clos


Segon premi: "La mirada del drac" - Berto Gil Climent


Tercer premi: “La còpula del gripau corredor (Epidalea calamita)" - Marçal Pou Rossell

Totes les fotografies presentades al concurs es podran veure en una exposició a l'entrada de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia de la Facultat de Biociències fins al proper 30 de juny.
 
Més informació:
http://www.uab.cat/web/exponaturauab-1345699128398.html
 

Notícies relacionades

El professor Jordi Julià guanya el premi València 2018

El professor Jordi Julià guanya el Premi València 2018

La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació ha concedit el Premi València a Jordi Julià, professor del Departament de Filologia Espanyola de la UAB per la seva obra Shakespeare i el desig, en la categoria de poesia en valencià. Llegir més

Totes les notícies